Astro Astrologia zodiilor

Cat de harnic e? Zodia lui iti spune!

Cat de harnic e? Zodia lui iti spune!Berbec: – Teoretic, este bun la toate: face, drege si rezolva. Practic, insa, mai mult vorbeste decat lucreaza.

Taur: – Ii place prea mult confortul pentru a se implica si in treburile gospodaresti. Daca este cine sa faca, nu ridica nici un deget.

Gemeni: – Nu se implica cu prea multa ardoare in treburile casnice, dar mereu va fi cu ochii pe tine pentru a-ti spune ce sa faci, cum sa faci si unde gresesti.

Rac: – Se implica atat timp cat lucrati cot la cot, adica unul da cu aspiratorul, iar altul spala vasele.

Leu: – Daca ar avea bani, cred ca si-ar angaja servitori sa-i aduca chiar si telefonul mobil din cealalta camera.

Fecioara: – Face curatenie doar daca stie ca ii vin musafiri. In restul timpul nu se atinge de nimic. Atat timp cat pe el nu-l deranjeaza imaginea, e totul ok.

Balanta: – La el depinde foarte mult de chef. Uneori vrea sa fie luna in casa. Alteori poate sa fie chiuveta plina de vase, ca prefera sa le arunce pe toate la gunoi decat sa le spele.

Scorpion: – Ajuta doar daca i se cere, altfel nu se ridica din locul lui confortabil. Cu alte cuvinte, nu face curatenie in bucatarie din proprie initiativa.

Sagetator: – Neindemanarea lui te face sa-l obligi sa stea mai degraba degeaba, decat sa te ajute la treburile casnice.

Capricorn: – Ii place si sa gateasca, si sa faca treburi in casa. E o bijuterie la casa omului!

Varsator: – Sa spunem asa: daca toate furculitele sunt murdare, il loc sa spele una, va prefera sa manance cu mana.

Pesti: – Te ajuta de fiecare data, insa intotdeauna iti va cere ceva la schimb, un masaj, o declaratie frumoasa, un sarut mai lung.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu