Astro Astrologia zodiilor

Un atu al personalitatii tale!

Un atu al personalitatii tale!Berbec: – Incapatanarea. Desi pare un defect la inceput, as putea spune ca este cel mai mare avantaj al tau. Datorita ei nu renunti la visele si idealurile pe care vrei sa ti le indeplinesti.

Taur: – Usurinta cu care poti trece peste probleme este ceva rar intalnit. Este lucrul care te face sa devii mai bun si sa te concentrezi cu adevarat pe lucrurile importante.

Gemeni: – Esti un om de actiune, nu iti place sa pierzi orele vorbind, ci sa simti ca ai facut efectiv ceva.

Rac: – Ai o abilitate aparte de a oferi liniste, calm si dragoste persoanelor din jur. Stii exact cum sa atingi sufletul cuiva pentru a-i readuce zambetul pe buze.

Leu: – Consideri ca ai o personalitate de calitate. Nu vorbesti mult si prost, promiti doar cand esti sigur ca poti duce la indeplinire sarcina si alegi sa oferi chiar si atunci cand nu primesti.

Fecioara: – Nu iti este frica de nimic. Chiar iti place sa risti si accepti orice provocare pe care viata ti-o arunca.

Balanta: – Carismatic si iubitor de viata si de prieteni, iti traiesti fiecare zi ca si cum ar fi ultima, facand mereu numai ceea ce iti place.

Scorpion: – Pentru tine, cuvintele cantaresc mult. De aceea, stii sa oferi sfaturi si stii sa vorbesti in asa fel incat interlocutorul sa fie ori cucerit, ori manipulat.

Sagetator: – Plina de energie si de viata, mereu tinzi sa vrei mai mult, sa incerci mai mult sau cauti mai des.

Capricorn: – Actiunile tale iti definesc personalitatea. Toata lumea din jur stie ca niciodata nu ai fugit de probleme.

Varsator: – Nimeni nu e perfect, dar stii ca trebuie sa faci tot ce iti sta in putinta ca lucrurile sa iasa cat mai bine.

Pesti: – Zambesti, iubesti si traiesti fiecare moment al vietii tale intr-un mod frumos. Stii sa respecti si, in acelasi timp, sa accepti ca unele lucruri nu decurg chiar cum ne-am fi dorit.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu