Astro Astrologia zodiilor

Cadouri inspirate pentru fiecare semn al zodiacului

Cadouri inspirate pentru fiecare semn al zodiaculuiToata luna lui Martisor, cadourile de bun-gust sunt la ordinea zilei alaturi de nelipsitele flori si multa voie buna, iar cei care intr-adevar doresc sa aleaga un cadou potrivit pentru cei dragi pot face apel si la recomandarile astrologilor, care nu au uitat sa ne prezinte si ideile cele mai inspirate pentru a oferi un dar celor nascuti in zodii diferite.
 
Berbecul
Cadourile inedite, care sunt deosebite prin unicitatea si originalitatea lor vor impresiona placut Berbecii. Nu le oferiti cadouri comune si feriti-va sa va prezentati la usa lor cu lalele, garoafe sau alte flori de duzina.
 
Taurul
Toate cadourile care pot sugera sau stimula luxul si confortul sunt bine privite de Tauri, ei punand mare accent pe viata desfasurata in caldura locuintei si dorindu-si mereu alte si alte utilitati si lucruri care sa sporeasca acest confort de tip casnic.
 
Gemenii
In conditiile ofertei comerciale din prezent, Gemenii sunt usor de multumit, ei preferand adesea cadouri de mare utilitate, care pot fi folosite si in afara locuintei, iar telefoanele, alte accesorii mobile si tot ceea ce ii poate face mai populari sunt favoritele lor.
 
Racul
Cadouri personalizate pentru necesitatile si preferintele lor aparte, lucruri rafinate care maresc confortul in locuinta, dar de asemenea si mancaruri si bauturi fine, toate sunt pe placul Racilor, care apreciaza cadourile mai ales atunci cand stiu ca le sunt destinate doar lor in mod special.
 
Leul
La fel ca si Racii, Leii isi doresc doar cadouri special gandite pentru dansii, dar in plus Leii isi vor dori doar ce e mai bun in oferta prezenta, ei acceptand sampania, dar numai daca e de prima calitate si fiind incantati de bijuterii sau ori alte cadouri, dar numai daca sunt de firma si de calitate superioara.
 
Fecioara
Cu Fecioarele este intotdeauna bine sa te gandesti mai ales la cadouri de maxima functionalitate si sa te interesezi in avans cam ce si-ar dori pentru ocaziile speciale. Fecioarele isi doresc sa foloseasca zi de zi cadourile primite, nefiind de aceea deloc greu sa te gandesti la un cadou inspirat si cu ocazia Martisorului.
 
Balanta
Aceasta zodie adora toate obiectele de gust care ajuta la decorarea interioarelor si de asemenea obiectele de vestimentatie si accesoriile vestimentare la moda, pentru Balante fiind deci o idee excelenta sa te gandesti la un cadou inspirat care sa se potriveasca de minune in locuinta lor sau sa le potenteze frumusetea lor naturala.
 
Scorpionul
Rafinament, bun gust, mister si o usoare tenta erotica, toate aceste atribute trebuie sa defineasca cadourile ideale pentru Scorpion, aceasta zodie fiind adesea atrasa de ultimele trenduri ale modei si de ultimele gadgeturi si inventii din lumea tehnologiei.
 
Sagetatorul
Accesoriile de calatorie, albume si prezentari video ale unor locuri exotice, vestimentatia si accesoriile sport sau alte cadouri care sugereaza universuri indepartate si situatii inedite sunt numai bune pentru un cadou demn de interesul Sagetatorilor.
 
Capricornul
Cadourile care sugereaza bunul gust si care au trecut cu bine de proba timpului sunt preferatele Capricornului. Din acest motiv, aceasta zodie prefera mai ales obiecte si lucruri clasice, care sunt deopotriva de frumoase pe cat sunt de practice.
 
Varsatorul
Foarte greu de impresionat prin simple cadouri, Varsatorii trebuie felicitati cu o oferta speciala, ei dovedindu-se placut impresionati de o invitatie la o cina superba, de o sedinta completa de sauna si masaj sau de un kit complet pentru aromaterapie. Tot ceea ce iese din tipare si le solicita deopotriva fizicul si spiritul poate fi o idee inspirata pentru un cadou oferit unui Varsator.
 
Pestii
Mai usor de multumit, Pestii vor prefera insa si dansii cadouri inedite precum sarurile scumpe de baie sau parfumuri unice si deosebite, ei punand mai putin accentul pe aspectul practic al vietii si mai mult pe tot ceea ce le poate stimula la maximum imaginatia si pornirile lor romantice.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu