Astro Astrologia zodiilor

Atractia contrariilor in astrologie


Astrologie - Atractie contrara intre zodii

In astrologie exista o clasificare foarte interesanta a semnelor zodiacului prin opozitie, putandu-se evidentia destul de clar perechi de semne astrologice diametral opuse, precum Berbecul si Balanta sau Taurul si Scorpionul.

Diferentele intre semnele zodiacale care se afla in opozitie pot fi privite mai degraba ca un fapt pozitiv deoarece persoanele din zodii opuse vor avea mult de castigat studiindu-i si comunicand cu cei care au un tip de personalitate astrala diametral diferita de propria lor personalitate.

In astrologia dragostei chiar se arata cum, in general, persoane care tin de zodii opuse se admira in secret sau pe fata tocmai pentru ca descopera la celalalt anumite trasaturi de caracter pe care ei insisi ar dori sa le aiba insa structura lor astro-psihica nu ii ajuta mult in acest sens.

In special la persoanele de sex diferit, contactul strans cu cei care se afla in semnul astral opus poate fi foarte benefic, existand si un bun potential pentru o relatie romantica serioasa sau chiar o casnicie de durata.

Exista si un pericol real atunci cand persoanele din semne astrale opuse se intalnesc si socializeaza in mod repetat, putand acum aparea si discordante generate de lipsa de incredere si de cunoastere reciproca, de spiritul de competitie sau chiar de gelozie si invidie insa asemenea reactii apar mai degraba la persoane de acelasi sex si mai rar la persoane de sex diferit.

Din punct de vedere afectiv, romantic, astrologii cu experienta incurajeaza de obicei relatiile de durata dintre persoanele aflate in semne astrale opuse deoarece se nasc astfel perechi romantice care se completeaza foarte bine in mod reciproc.

Daca nu va cunoasteti semnul astral opus semnului dvs. de Soare (zodiei astrale) puteti consulta tabelul de mai jos pentru a descoperi daca intr-adevar va simtiti foarte atrasi de cineva dintr-o zodie opusa sau daca, dimpotriva, respingeti pana si simplul gand al unei relatii romantice cu o asemenea persoana.

Berbec – Balanta
Taur – Scorpion
Gemeni – Sagetator
Rac – Capricorn
Leu – Varsator
Fecioara – Pesti
Balanta – Berbec
Scorpion – Taur
Sagetator – Gemeni
Capricorn – Rac
Varsator – Leu
Pesti – Fecioara

foto © Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu