Astro Astrologia zodiilor

Astrele ne dezvaluie: Ce ascunde berbecul?


– Berbecilor nu le place sa fie in centrul atentiei, de aceea de cele mai multe ori cand ajuta o persoana ascund acest lucru, prefera sa ramana anonimi, chiar daca persoana respectiva nici macar nu ar banui vreodata ca acestia i-au oferit ajutorul.

– Isi ascunde sentimentele pana cand acestea ii explodeaza in piept si din cauza faptului ca nu mai poate sa respire trebuie sa exprime ceea ce simte.

– Isi ascunde slabiciunile, printre acestea se numara si lipsa de incredere in fortele proprii, desi in fata celor din jur pare o persoana extrem de energica si curajoasa; de cele mai multe ori ii este frica sa riste deoarece nu vrea sa se priveasca in oglinda si sa vada dezamagirea din propria privire.

– Ascunde faptul ca adora sa aiba un partener alaturi, de cele mai multe ori se prezinta ca o persoana independenta ce poate face fata oricaror obstacole fara sa fie nevoie sa aiba un stalp de sprijin acasa, insa tot ce isi doreste este ca dupa o zi de munca si de conflicte cand ajunge acasa sa aiba parte de cineva in ale carui brate sa se poata ascunde si sa lase pe celalalt sa fie puternic in locul sau, iar dansul doar sa fie protejat si ocrotit.

– Ascunde faptul ca poate fi si o persoana extrem de cruda, poate sa te calce in picioare fara sa se gandeasca de doua ori, la nervi nu va tine cont de cine esti, atat timp cat l-ai jignit sau tradat pregateste-te sa platesti cu varf si indesat.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu