Astro Citeste viitorul

Alfabetul astrologic ne descopera mai simplu astrele cu care vibram la unison

In astrologia vestica, astrelor li se atribuie cate o litera a alfabetului latin precum si o cifra corespunzatoare lor astfel incat se pot face predictii si analize bune si din aceasta perspectiva, a asa-numitului alfabet astrologic.
 
Mercur, de exemplu, primeste onoarea literei A a alfabetului pe cand constelatia Fecioarei va avea drept corespondent litera B. Alte planete pot avea mai mult de o singura litera cu care rezoneaza, aceasta fiind situatia pentru multi dintre astrii si constelatiile cunoscute in astrologie:
 
Alfabetul astrologic ne descopera mai simplu astrele cu care vibram la unisona = 1 (Mercur)
b = 2 (Fecioara)
c = 11 (Neptun)
d = 4 (Scorpion)
e = 5 (Jupiter)
f = 17 (Gemeni)
g = 3 (Balanta)
h = 8 (Capricorn)
i = 10 (Uranus)
j = 10 (Uranus)
k = 11 (Neptun)
l = 12 (Pesti)
m = 13 (Berbec)
n = 14 (Taur)
o = 16 (Marte)
p = 17 (Gemeni)
q = 19 (Leu)
r = 20 (Luna)
s = 21 (Soare)
t = 22 (Pluto)
u = 6 (Venus)
v = 6 (Venus)
w = 6 (Venus)
x = 15 (Saturn)
y = 10 (Uranus)
z = 7 (Sagetator)
 
Daca se doreste sa se afle pe baza tabelului de mai sus, planeta care exercita constant influente benefice asupra destinului nostru, se poate apela simplu la o analiza a numelui, urmata de adunarea tuturor literelor (cifrelor) care il contin si astfel de obtinerea unui numar final, corespunzator planetei cautate.
 
Ex.: Pop Ion = (17+16+17) + (10+16+14) = 50 + 50 = 100 = 1 –> Mercur
 
Pentru unii dintre noi, descoperirea "planetei-sora" poate fi surprinzatoare, unii crezand poate ca nu ar avea nimic de-a face cu aceasta planeta, dar astrologii ne asigura ca in realitate chiar aceasta este planeta de la care primim in mod constant influente pozitive, fiind de aceea bine sa ne desfasuram la maximum viata atunci cand planeta-sora se afla in ascensiune si sa ne temperam elanul in alte conjuncturi.
 
Nu de putine ori, planeta-sora poate fi una dintre planetele considerate a fi negative prin influentele lor, dar in aceasta situatie, vibratiile rele, atunci cand exista, se vor rasfrange in principal asupra vietii noastre romantice si mai putin in rest. Unii astrologi chiar recomanda schimbarea oficiala a numelui (fie nume de familie, fie prenume, fie intregul nume) pentru a se accede astfel la o alta planeta-sora, de data aceasta care exercita influente pozitive si nu negative.
 
Plecand de la acelasi tabel al corespondentelor aratat mai sus, astrologii pot identifica tot felul de relatii de tip astrologic, respectiv opozitii, afinitati, probleme de sanatate etc. si pot de asemenea sa faca si predictii corecte pentru diferite aspecte de interes. Alfabetul astrologic se dovedeste a fi in consecinta una dintre resursele de baza ale oricarui astrolog, chiar si amatorii putand sa obtina rezultate deosebite prin exercitiu si staruinta zilnica.
 
Daca va doriti sa aflati inca si mai multe informatii pe aceasta tema, puteti accesa Internetul, aici informatia fiind mai bogata in limbile de circulatie internationala si mai putin prezenta pe siturile de limba romana. Alfabetul astrologic este cu siguranta un subiect de maxim interes si pasionatii de astrologie se pot specializa si in aceasta ramura mai ales daca au sansa sa ii invete secretele de la un profesionist dispus sa transmita si altora macar o parte dintre vastele sale cunostinte.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu