Astro Astrologia zodiilor

Ai noroc in dragoste?

Ai noroc in dragoste?Berbec:– Viata ta amoroasa e plina de culoare. Sigur este ca niciodata nu vei renunta la a cauta persoana potrivita pentru sufletul tau. Vei avea parte de multe povesti de dragoste, care te vor ajuta sa fii cine esti azi.

Taur:– Ai foarte multa pasiune, de aceea iti place sa cuceresti, insa cand cei pe care ii vizezi cedeaza, sentimentul de plictiseala apare repede.
 
Gemeni:– Au doua cai: o parte vor gasi sufletul pereche, iar restul, nu, dar vor avea succes pe plan profesional.
 
Rac: – Va iubi o singura data si bine. Nu poate sa-si ofere inima oricui, de aceea asteapta pana intalneste persoana potrivita.
 
Leu:– Datorita frumusetii, vor avea parte de foarte multi admiratori si niciodata nu vor sti pe cine sa aleaga. Vor trai povesti de dragoste profunde, dar nu stabile.
 
Fecioara:– Cu o inima sensibila, nu joaca la risc. De aceea are parte de relatii putine, dar de lunga durata.
 
Balanta: – Se joaca cu trairile celor care nutresc sentimente evidente. Le place sa se indragosteasca iar si iar, intr-o cautare nebuna a sufletului pereche. Din pacate, risca sa treaca pe langa el.
 
Scorpion:– Are parte de iubiri furtunoase, agitate, impletite cu drama si pasiune. De-abia dupa varsta de 36 de ani va reusi sa gaseasca stabilitatea si maturitatea necesara pentru a avea echilibru emotional.
 
Sagetator:– Ceea ce isi doreste nu este neaparat si ceea ce are nevoie. Carisma sa atrage multe inimi, insa trebuie sa aiba grija ce alege. Nu trebuie sa se lase orbit de pasiune, pentru ca pasiunea nu-i va fi alaturi cand va avea nevoie.
 
Capricorn:– Concentreaza-te mai putin pe aspectul exterior si mai mult pe partea interioara a persoanelor. Astfel vei evita sa te expui multor situatii neplacute pentru ca, desi unele chipuri sunt carismatice, ascund un suflet intunecat.
 
Varsator:– Traieste pe muchie de cutit. Ofera totul din prima, fara sa se gandeasca la consecinte. De aceea, caderea este foarte dureroasa, insa mereu reuseste sa se puna pe picioare si sa iubeasca iar.
 
Pesti:– Cauta stabilitate si armonie intr-o relatie, motiv pentru care e capricios in ceea ce priveste alegerea partenerului.
 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu