Astro Astrologia zodiilor

Care este partea intunecata a ego-ului tau?

Care este partea intunecata a ego-ului tau?Berbec:– Vrei sa fii cea mai buna, cea mai isteata si mereu ai raspunsuri, indiferent de dificultatea intrebarii pe care o primesti.
 
Taur:– Controlul tau nu este masurabil. Trebuie sa stii tot ce se intampla, cand se intampla si in ce conditii.
 
Gemeni:– Reusesti sa manipulezi orice situatie in favoarea ta. Iti face placere sa te joci cu mintile celor din jur.

Rac: – Consideri ca nimeni altcineva in afara de tine nu ar reusi sa faca o treaba la fel de buna, pentru ca doar tu vezi ceea ce restul trec cu vederea.

Leu:– Frica nu este un sentiment care sa te descrie, iar pentru a te impune, uneori calci pe cadavre, fara regrete sau remuscari.
 
Fecioara:– Tind sa fie perfecti. Orgoliul lor este suficient de mare incat sa nu suporte sa li se spuna ca au gresit, chiar de este asa.
 
Balanta: – Vor atentie, afectiune, rasfat aproape in permanenta. Vor sa fie adorati si pusi pe un piedestal, fie ca merita, fie ca nu. De cele mai multe ori le reuseste datorita carismei.
 
Scorpion:– Are multe fete. Niciodata nu stii cu cine vei vorbi sau cu ce raspuns te vei alege. Nu dispun de prea multa rabdare.
 
Sagetator:– Cred ca le stie pe toate si doar ei pot intelege cu adevarat sensul lucrurilor. Ceilalti sunt doar niste pioni in calea lor.
 
Capricorn:– Inima sa poate fi un sloi de gheata, asa ca rugamintile tale sunt neinteresante si ignorate.
 
Varsator:– Prea rebel sa-l intereseze ceea ce vor cei din jur, atat timp cat lucrurile nu corespund intereselor lui.
 
Pesti:– Inainte de toate este fericirea lui. Restul sunt doar oportunitati, sanse si persoane de care se poate folosi sau nu.
 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu