Astro Citeste viitorul

2011 – Anul Iepurelui

2011 - Anul IepureluiAnul acesta se anunta a fi un an binecuvantat, opus lui 2010, anul Tigrului, marcat prin violenta si multe primejdii. 2011 este Anul Iepurelui si astrologii ne spun ca acum este timpul sa ne odihnim de valtoarea evenimentelor trecute si sa ne bucuram de putina pace si confort.

Forta si darzenia din trecut este bine ca in 2011 sa fie inlocuite de putin rafinament si diplomatie si tot ceea ce planuim sa realizam in acest an sa se afle sub semnul ratiunii si a alegerilor logice. Se pot face si multe compromisuri benefice pentru toata lumea, oamenii fiind acum mai intelegatori si mai inclinati catre comunicare.

Persoanele care sunt de obicei certate cu legea si cei care nu prea vor sa asculte de reguli si de echilibrul social nu se vor inscrie in curentul general, acestia putand sa se simta nelalocul lor si sa experimenteze tot felul de obstacole daca nu se dovedesc la final a fi flexibili si in complet acord cu normele de convietuire in societate.

O atmosfera binevenita de calm si relaxare vor marca intregul an 2011, iar in plan financiar lucrurile se vor aseza aproape de la sine, banii strangandu-se in buzunarele noastre fara eforturi prea mari. Si starea de sanatate a multora dintre noi se va imbunatati daca bineinteles ascultam de doctori si de bunul nostru simt.

Anul Iepurelui este deci benefic pentru mai toata lumea, iar cei care stiu sa pretuiasca linistea si confortul vor avea un motiv in plus de bucurie fiind ajutati si de astre sa se simta in elementul lor, netulburati si fara piedici din partea nimanui.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu