Astro Citeste viitorul

2011 a fost un an mai favorabil casniciei decat 2010!

2011 a fost un an mai favorabil casniciei decat 2010!Anul 2010 si dezastrele diverse care l-au insotit pe toata durata sa au fost anuntate din timp de intrarea lui Saturn in Balanta si a lui Pluto in Capricorn inca din 2009, totul decurgand intr-un ritm lent si suficient de deschis interpretarilor astrologice. Desi un an nefast per total, 2010 nu a generat evenimente cu adevarat catastrofale, asa cum se astepta, existand si probleme mari, dar nu atat de accentuate precum prevestea noua configuratie astrala a cerului.

Criza economica la nivel mondial, dezastrul nuclear din Japonia sau seceta inca presanta in multe parti ale globului sunt rezultate evidente ale unor influente astrologice nefaste venite din partea planetelor Saturn, Uranus sau Pluto, dar 2011 anunta parca si o stabilizare a acestui dans riscant al planetelor, toate intrand iarasi in matca lor, in ciuda prezentei inca marcate a planetelor uriase si a rolului pe care acestea continua sa il joace pentru destinul umanitatii.

Pentru cuplurile nou casatorite, anul 2010 a fost destul de pagubos, acestia avand nevoie de multa dragoste si stabilitate in casnicie pentru a reusi sa reziste piedicilor puse inca de la inceput pentru dansii de influenta nefasta a astrelor. Infruntand impreuna aceste piedici, cei care s-au casatorit anul trecut vor depasi mai usor toate problemele, dar ei chiar e bine sa doreasca sa lupte pentru fericirea lor si nu sa lase totul la voia intamplarii.

In 2011, Saturn continua sa ramana in Balanta atat anul acesta cat si in 2012, pana tarziu in toamna, iar aceasta configuratie aparent amenintatoare poate fi de bun augur pentru tinerii care doresc sa buna bazele unei casnicii anul acesta si anul urmator deoarece se zice ca Saturn evolueaza cel mai stabil mai ales cand se afla in zodia Balantei. Acum este o perioada propice pentru persoanele care iubesc legea si nu o incalca sub nici o forma, iar daca mirii fac parte din aceasta categorie a cetatenilor onesti atunci si auspiciile sub care isi vor incepe casnicia vor fi probabil dintre cele mai bune.

Romantismul nu este insa stimulat de opozitiile care pot aparea intre Soare si Saturn si de aceea astrologii recomanda sa nu se faca casatorii in anul 2011 atat la inceputul lunii ianuarie, cat si in miezul verii sau in ultima parte a lunii decembrie. In aceste perioade, sansele sunt mai putine pentru ca o casnicie sa aiba succes, iar dragostea nu va fi probabil de ajuns pentru a se face fata tuturor piedicilor puse de doi dintre uriasii sistemului nostru solar.

Saturn este planeta care pune la incercare nu doar cuplurile, dar si destinele noastre individuale, influentele sale manifestandu-se puternic cam o data la sapte ani si de aceea noi toti, dar mai ales tinerii care doresc sa isi uneasca destinele trebuind sa fim pregatiti pentru a preintampina orice influenta negativa din partea acestei planete. Respectul fata de lege si fata de om in general, grija fata de ceilalti, atentia la detaliile din viata noastra si dorinta de autoperfectionare sunt caile cele mai potrivite pentru a face din Saturn aliatul noastru, iar cei care inteleg si urmeaza si aceste precepte morale nu vor da gres nici in viata si nici in casnicia lor.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu