Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… cum iti guverneaza dragostea inima

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... cum iti guverneaza dragostea inima

Berbec: – Te indragostesti intens si puternic. Sentimentele tale sunt atat de profunde, incat nu mai detii controlul asupra propriilor actiuni. Iubesti cu adevar doar o singura data in viata.
 
Taur: – Te atasezi foarte repede de persoane care iti inspira putere si care au un sarm aparte. Nu te indragostesti rapid, ci treptat, incet, dar pentru totdeauna. Loialitatea ta nu va avea margini.
 
Gemeni: – Se indragostesc nebuneste de persoanele care iubesc viata, care isi traiesc prezenta, ii fac sa zambeasca si sa uite, pur si simplu, de orice lucru negativ care le intuneca exista. Insa cand simt ca persoana de care s-au indragostit nu le mai poarta aceleasi sentimente, se retrag fara galagie, scandal, fara intrebari si fara a lupta.
 
Rac: – Iubeste cu toata inima persoana care le impartaseste visele si telurile, care crede cu tarie in puterea familiei si a respectului inainte de toate. Pentru ca sunt sensibile, pot fi usor de ranit, chiar si fara intentie. Uneori isi ascund sentimentele pana nu sunt sigure ca partenerul le corespunde asteptarilor.
 
Leu: – Cred cu putere in dragoste la prima vedere. Iubesc cu patima, cu inima batand atat de tare, de parca le-ar iesi din piept. Desi se hotarasc greu sa puna bazele unei relatii, odata inceputa aceasta, este de durata.
 
Fecioara: – Stiu sa isi controleze sentimentele foarte bine chiar si cand e vorba de dragoste. Nu lasa niciodata inima sa le influenteze actiunile. O zodie extrem de loiala, se va indragosti intotdeauna de opusul propriului caracter. Desi putin darnica in vorbe pasionale, ii indeplineste orice dorinta sau cerere persoanei iubite.
 
Balanta: – Se indragostesc foarte repede. Loialitatea nu este punctul lor forte. Uneori dau senzatia ca adora mai mult sentimentul de iubire sau de suflet pereche pentru care sunt intr-o continua cautare. Iubesc un ideal, spre care tintesc mereu, insa atat timp cat ai atentia acestei zodii, vei fi iubita cu pasiune si cu romantism.
 
Scorpion: – Niciodata nu isi planuiesc sa se indragosteasca. De obicei, acest fapt ii ia prin surprindere si mai ales ca se indragostesc de persoanele la care se asteptau mai putin. Cand iubesc, o fac cu toata puterea, fara jumatati de masura, fara jocuri, fara promisiuni desarte.
 
Sagetator: – Se indragostesc usor de persoanele care le starnesc curiozitatea, le alimenteaza dorinta de aventura si romantism. Iubesc pana la nebunie si cu toata inima, renuntand pur si simplu la control. Pe cat de tare iubesc, pe atat de mult sufera. Insa niciodata nu renunta la optimism, la vise, la un happy-end.
 
Capricorn: – Se indragostesc greu. Inainte de toate, trebuie sa le castigi respectul si increderea, iar abia apoi, daca ai noroc, le cuceresti si inima. Au un caracter puternic, care nu poate fi stapanit decat de alt caracter la fel de puternic.
 
Varsator: – Chiar daca iubesc, isi controleaza foarte bine emotiile, pentru ca isi iubesc libertatea si propria independenta si nu le place sa stie ca altcineva ar putea sa-i schimbe. Sunt constienti ca iubirea are posibilitatea de a te face sa-ti pierzi controlul, dar nu suporta usor acest lucru.
 
Pesti: – Isi pun inima pe tava, isi ofera toata increderea, ajutorul si sprijnul neconditionat. Iubesc cu pasiune fiecare emotie, traiesc pentru clipele petrecute alaturi de persoanele dorite. Ofera si asteapta totul.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu