Astro Astrologia zodiilor

Femeia Berbec si Iubirea

Femeia Berbec si Iubirea

Pentru dragoste, femeia Berbec va merge pana la capatul lumii, mereu in cautarea sufletului pereche.
            Profesional si social, va avea intotdeauna grija sa se prezinte intr-o lumina pe care o considera ea corecta sau necesara momentului respectiv. O fire puternica, organizata si care mereu stie ce vrea.
            Cand insa vine vorba de iubire, nu mai poate avea acelasi control asupra sentimentelor, asupra emotiilor, cu atat mai putin asupra reactiilor ei. Nu ii este frica sa arate cat de mult iubeste, dar are grija sa nu fie o desfasurare a emotiilor mult prea entuziasmata sau exagerata, chiar daca, poate, in inima ei simte nevoia sa tipe de fericire.
            Indragostita, femeia Berbec este absolut minunata, zambeste, ochii ii stralucesc, mereu are cuvinte de lauda si nimeni nu poate sa umbreasca optimismul din inima sau din cuvintele motivationale oferite cu drag celor care au nevoie de un sprijin.
            Crede foarte mult in iubire, loialitate, respect si prietenie in cuplu. Si chiar si in cele mai intunecate momente, cand, poate, iubirea pare un vis imposibil de indeplinit, mereu ceva in inima ei va ramane viu, palpabil, o emotie si o incredere deplina ca exista suficienta dragoste pentru fiecare. Trebuie sa fie doar momentul potrivit si conditiile ideale pentru ca cel sortit sa-ti apara in cale.
            Indragostita, este o femeie exceptionala, bunatatea ei nu are margini si dorinta pentru partener pare fara sfarsit. Insa in momentul in care simte ca cineva atenteaza catusi de putin la fericirea ei, se transforma intr-o femeie rece. Razbunarea, in astfel de cazuri, i se pare arma perfecta. Nu se va da in laturi pana nu va pune la punct specimenul care a incercat sa atinga acea parte importanta a vietii ei. Are o eleganta subtila, pe care o foloseste perfect atunci cand vrea sa raneasca pe cineva cu zambetul pe buze.
            Este loiala partenerului intru totul, insa desi el devine nucleul vietii ei, niciodata nu va lasa iubirea sa o indeparteze de familie, de prieteni, de activitatile sociale care ii sunt foarte dragi. Iubeste cu toata inima, dar isi respecta personalitatea si propriile dorinte, iar mai presus de toate isi iubeste in continuare si independenta.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu