Cariera Consultanta

Integreaza-te mai usor la munca in noul an calendaristic!

Integreaza-te mai usor la munca in noul an calendaristic!O cariera de succes nu poate fi privita la modul serios in absenta unei alimentatii si a unui program de odihna corecte, in absenta miscarii fizice sau a lipsei de resurse financiare si logistice. Toate acestea contribuie la succesul general, iar daca lucrurile nu stau bine dintr-unul sau mai multe puncte de vedere atunci si randamentul profesional va avea serios de suferit din aceasta cauza.

In anul care abia incepe, este de dorit sa aveti mai multa grija de dumneavoastra decat in trecut, sa va acordati mai multa atentie si sa mancati mai sanatos, sa va odihniti pe masura, sa va oferiti si ceva miscare fizica si, bineinteles, sa va ocupati in amanunt de tot ceea ce va poate ajuta sa cresteti randamentul la locul de munca. Nimeni nu poate rezista la slujba mai mult de cativa ani neglijand aceste lucruri si de aceea acum e timpul sa luati toate masurile care sa va permita o sanatate de fier si succese profesionale de invidiat in noul an calendaristic.

Pentru a scapa si de stresul care macina multi profesionisti din zilele noastre va trebui sa va desprindeti definitiv de emotiile violente si de suparare, manie sau ura si sa mizati pe sentimentele pozitive care va pot reincarca bateriile mai repede decat v-ati astepta. Nici sentimentele de vina si persecutie nu au ce cauta in bagajul unui profesionist si va puteti asuma responsabilitatea la locul de munca, dar nu e nevoie sa va mai si consumati interior daca luati din timp masurile care sa ajute la rezolvarea problemelor cauzate.

Obiectivele si valorile voastre in plan profesional sunt foarte importante si de aceea trebuie sa le revedeti si sa le urmati intocmai pentru ca acestea va vor da tonul general pentru succesul carierei voastre profesionale. Orice conflicte generate de divergentele de la locul de munca trebuie rezolvate in timp util pentru a nu ajunge sa va plafonati sau sa deveniti blazati deoarece nimeni nu pare sa va inteleaga valoarea ca profesionist.

Promovarea buna a imaginii voastre profesionale in noul an precum si o atitudine pe masura va vor ajuta sa depasiti mai usor toate obstacolele pe care vi le rezerva viitorul, facandu-va in egala masura sa temporizati eficient toti pasii de facut si sa nu va simtiti niciodata depasiti de situatie. Sanatatea, rutina programului regulat de masa si de odihna precum si miscarea fizica vor completa de minune imaginea unui profesionist de succes, dar depinde doar de voi ca asemenea masuri utile sa fie luate cu cea mai mare seriozitate si nu doar asa, din spirit de imitatie.

Angajatii care simt ca sunt si prost platiti, dar si exploatati fara scrupule ar trebui serios sa isi caute, cu maxima discretie, un nou loc de munca, anul acesta oferta anuntandu-se ceva mai stabila si mai generoasa decat in anii trecuti. Amanarea schimbarii locului de munca in asemenea conditii este egala cu sinuciderea si de aceea trebuie luat taurul de coarne inca de la inceput de an pentru ca procesul de gasire a unui nou job este consumator de timp si poate trece chiar si jumatate de an pana ce in sfarsit sa reusiti sa va mutati la o noua companie, cu un salariu si beneficii ceva mai consistente.

Toate masurile amintite mai sus va vor ajuta sa va integrati mult mai usor la locul vostru de munca in acest an, fapt care sa va permita o evolutie constanta si atingerea tuturor obiectivelor profesionale tintite acum. Construirea unei excelente imagini profesionale este cheia succesului, iar odata ce ati atins acest obiectiv major puteti sa va schimbati oricand locul de munca cu altul mai ofertant, sa renegociati salariul pe baze solide sau sa va porniti propria afacere fara probleme. Astrele spun ca 2011 va fi un an linistit, cand va veti putea bucura de putin echilibru, deci tineti cont si de acest lucru si puneti piatra peste piatra la temelia carierei voastre profesionale. Mult succes!

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu