egirl recomanda WWW-ul lunii

desiretoinspire.net, inspiratie pentru casa ta


desiretoinspireKim si Jo s-au intalnit pe site-ul de schimb de poze flickr.com, amandoua avind aceeasi pasiune pentru interioare si decoratiuni cu gust.

Dupa ce un timp au facut schimb de poze si surse de inspiratie in domeniul decoratiunilor interioare, Kim si Jo au decis sa puna la punct un blog, astfel putind arata tuturor ultimele noutati in design interior. Singura problema? Oceanul dintre ele, cele 2 bloggerite stind pe continente diferite, una in Canada, si cealalta in Australia. Insa distanta si decalajul orar s-a dovedit a nu fi o problema deloc, ba chiar le-a ajutat in administrarea blogului desiretoinspire.net, diferenta de fus orar permitindu-le de fapt sa scrie posturi la orice ora din zi si din noapte.

Kim si Jo posteaza pe rand atat interioare fabuloase, creatii ale unor designeri renumiti, cat si munca unor artisti inca nu foarte cunoscuti, poze artistice, dar si case ale vizitatorilor site-ului desiretoinspire.net. Neuitind ce le-a unit la inceput, Kim si Jo ne prezinta in fiecare saptamana un grupaj de poze cu interioare si idei de decoratiuni, fiecare astfel de post avind o anumita tematica, toate gasite printre milioanele de poze postate pe flickr.com.

 

Daniela Tiba

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu