Ce citim egirl recomanda

Cititul, mereu la moda

Cititul, mereu la modaTrăim într-o epoca în care tableta, metodele de socializare sun arhi prezente în viața noastră. Conferințe, ședințe, iesiri cu prietenii permanent avem un smartphone sau un gadget la noi. Însă cititul nu se demodeaza, și face bine în orice circumstanta. Fie ca vrei sa te documentezi, fie ca vrei sa te relaxezi a citi o carte este reteta perfectă.

Depinde de gusturi, de inclinatii, de dorințe, însă o carte rămâne cu o valoare neestemata în viața noastră. Încă de mici părinții ne-au insuflat dorința pentru citit, lecturat și de a ne imbogati cultura generala și nu, numai. Orice carte citita are atâtea efecte pozitive, atât etice, morale, psihice dar și fizice.

Astăzi deschidem subiectul despre cărțile politiste, despre aventura în care te poarta o astfel de carte. Nu e doar o carte, e o poveste, e ceva ce te tine în priză, și nu dormi pentru a afla continuarea, amâni masa ca să mai citești un capitol și deja ai atâtea scenarii în capul tău despre cum se termină.

Și legi cu toate poveștile pe care le știi, pe care le auzi și parca scenariul celui ce a scris nu ți se pare deloc străin. Asta fac cărțile, te duc către o lume unde nimic nu pare imposibil și totul pare real. Magia cărților pe care le citești și nu le uiți. Cărțile politiste au ceva diferit, ceva magic și cu mult spor în ceea ce privește creativitatea.

Așadar, a înțelege farmecul cărtilor trebuie să le „devoram” și să trecem dincolo de pagini și de scenarii. Vă propunem cărți cu criminali în serie pentru că aduc acea doză de aventură de care toți avem nevoie, cu mult suspans, adrenalină și creativitate. Spre exemplu, puteți găsi pe rafturile librariilor Criminal in serie, o carte semnată de Daniel Lacoste.

Ce spuneți? Începem maratonul cărților polițiste?

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu