Astro Astrologia zodiilor

Zodiacul pentru persoanele de orientare gay


Astrologie - Zodiacul pentru persoanele de orientare gay

Atat in cazul femeilor cat si al barbatilor de orientare sexuala gay se poate vorbi despre un profil astrologic comun, bineinteles diferentiat pe cele 12 semne zodiacale, iar predictiile in cazul acestor persoane vor fi usor diferite de cele intocmite pentru heterosexuali.

Mai ales pentru astrologia dragostei, predictiile zilnice pot ajuta persoanele de orientare gay sa isi implineasca fericit destinul, stiut fiind faptul ca in cazul lor este putin mai dificil sa isi gaseasca un partener de lunga durata din cauza tabuurilor de ordin social si moral aplicate inca minoritatilor sexuale.

Mai intai de toate, este bine de aflat cum reactioneaza fiecare zodie la avansurile unor potentiali parteneri si cum este bine sa se procedeze pentru a nu ii alunga definitiv de langa tine:

Berbecul
Berbecii gay sunt de obicei foarte deschisi in a-si manifesta sentimentele, dar le face si placere sa simta ca vor trebui sa faca mereu eforturi pentru a-si cuceri si recuceri partenerul. Trebuie deci sa li se dea impresia ca nu se vor infrupta chiar atat de des din tort.

Taurul
Taurii sunt un caz putin mai hazliu, ei putand fi de obicei cuceriti si sedusi prin intermediul meselor delicioase, incheiate cu o sticla de vin bun. Le pasa mai putin de afisarea in public, declaratii de dragoste si semnalele subtile si prefera confortul casnic si un partener de incredere.

Gemenii
Gemenii de orientare gay sunt cam flusturatici, le place sa flirteze la infinit, fara nici o finalitate concreta, dar pot fi cuceriti usor prin apelul la romantism si vorbe dulci. De obicei Gemenii nu vor dori sa se limiteze la un singur partener.

Racul
Racii sunt, se stie, destul de sensibili si chiar dificili cand vine vorba de dragoste, si nici nu le face mare placere sa fie incadrati la categoria persoanelor de orientare gay. Daca insa li se castiga increderea prin dovezi certe de romantism si stabilitate, vor raspunde pozitiv, mai ales daca simt ca isi pot rasfata si ajuta partenerul.

Leul
Drumul catre inima Leilor de orientare gay este ridicarea lor continua in slavi, atat din punct de vedere al aspectului lor fizic, cat si in planul intelectului. Daca li se ofera acest lucru, Leii vor fi niste iubiti/iubite extraordinari, stiind ca vor putea tine mereu sub control mersul relatiei.

Fecioara
Pentru Fecioare este foarte importanta ingrijirea corporala si comportamentul impecabil. Daca partenerii lor vor fi mereu proaspeti, draguti si curati, cu siguranta nu vor exista probleme in a le cuceri pe deplin inima.

Balanta
Pentru Balante giugiuleala, saruturile lungi si in general preludiul sexual este de mare importanta si le place sa si agite lucrurile prin certuri fara motiv, pasionale, pentru a face impacarea mai dulce. Partenerii lor trebuie sa intre in acest joc oarecum periculos si sa se lase dusi de valul pasiunii.

Scorpionul
Pentru Scorpioni sexul este de nelipsit intr-o relatie si este nevoie de multa pasiune si de energie sexuala din preaplin ca sa ii tii alaturi de tine. La plac mult jocurile sexuale si nu se sfiesc sa experimenteze aproape orice din acest punct de vedere.

Sagetatorul
Destul de dificili ca parteneri, Sagetatorii urasc gelozia si confortul casnic, ei trebuind sa fie lasati suficient de liberi incat sa poata respira. Vor fi sedusi mai ales de partenerii care le pot oferi calatorii de placere dese si experiente noi de tot felul.

Capricornul
Capricornii pot ajunge sa respinga instinctiv un potential partener in special din cauza complexelor lor cronice de inferioritate. Ei au nevoie sa se simta importanti si respectati pentru a compensa astfel si a putea fi ei insisi. Jignirile ocazionale si coborarea lor in mizeria cotidiana ii vor indeparta in timp foarte scurt.

Varsatorul

Varsatorii sunt parteneri destul de reci, cel putin la suprafata, dar pot fi cuceriti fara probleme daca se speculeaza sentimentele lor umanitare si sunt implicati in activitati de caritate diverse. Astfel vor dezvolta o afectiune reala fata de persoana care ii implineste si din acest punct de vedere.

Pestii
Pestii pot fi niste parteneri gay minunati, avand insa o inclinatie destul de periculoasa catre stimulente de tot felul, atat droguri si alcool cat si stimulente de natura strict sexuala. Romantismul, discutiile profunde si in general dialogul continuu ii vor transforma in cei mai pasionali indragostiti.

foto Northfoto

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu