Astro Astrologia zodiilor

Zodia lunii octombrie – Gwen Stefani


Cantareata pop/rock este una dintre putinele vedete care au reusit sa se adapteze si sa creasca odata cu fanii sai de aceea, desi activeaza de peste 10 ani in domeniul muzicii, Gwen este inca la fel de de ascultata deoarece a stiut sa evolueze si sa isi impresioneze fanii fara a-si schimba personalitatea care este evident prezenta in fiecare videoclip al sau. Poate fi descrisa ca o persoana nonconformista careia nu ii este frica sa isi spuna punctul de vedere si asta chiar in fata a milioane de ascultatori, atat prin versuri cat si prin imaginile din videoclipuri.

S-a nascut pe 3 octombrie 1969, in California, iar in timp a ajuns o cantareata cunoscuta peste tot in lume mai ales dupa debutul alaturi de trupa No Doubt. Dupa o vreme insa s-a desprins de trupa si a reusit sa cunoasca succesul pe propriile sale picioare; ea este in egala masura si o creatoare de moda fiind inspirata chiar de propriile sale tinute din videoclipuri. S-a casatorit cu Gavin Rossdale, si el activand intr-o trupa muzicala, au un copil impreuna si sunt unul dintre cele mai stabile cupluri din lumea muzicii.

Persoanele nascute in luna octombrie iubesc arta, natura si tot ce este frumos, nu le este frica sa spuna ce le sta pe limba, le place sa fie asa cum sunt cu adevarat fara sa hotarasca nimeni in locul lor. Au o personalitate foarte puternica si de aceea intotdeauna vor gasi metode inedite prin care sa iasa in evidenta. Fac alergie la prostie si in consecinta vor evita repede persoanele ce le lasa o impresie foarte neplacuta. Sunt fiinte echilibrate care prefera sa iti spuna adevarul in fata, fara sa se ascunda dupa deget. Iubesc viata si incearca pe cat posibil sa se bucure de fiecare particica importanta pe care aceasta le-o ofera.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu