Astro Citeste viitorul

Trasaturi comune intre luna nasterii si zodie.

Trasaturi comune intre luna nasterii si zodie.

Berbec:– Persoanele din aceasta zodie stiu sa gaseasca rapid solutii la probleme. Sunt foarte descurcarete si se lasa conduse de intuitie.
 

Taur:– Pentru persoana iubita stiu sa faca orice sacrificiu. Sunt destul de sensibili, in ciuda faptului ca pot parea duri.

 
Gemeni:– Sunt persoane orgolioase, iar din aceasta cauza risca sa piarda foarte multe oportunitati. Totusi, sunt si descurcareti.
 
Rac: – Pun foarte mare pret pe prietenie si nu suporta singuratatea. De aceea, cauta sa aiba cat mai multe persoane in jurul lor.
 
Leu:– Sunt persoane foarte active. Mereu vor mai mult, tintesc mai sus, iar curiozitatea ii impinge de la spate pentru mai mult.
 
Fecioara:– Adopta pozitii foarte ferme si cu greu mai pot fi urniti din locul lor. Le place sa fie in centrul atentiei cand e vorba de lucruri serioase.
 
Balanta: – Sunt extrem de carismatici si sociabili, dar au obiceiul de a fi nehotarati si foarte schimbatori in propriile alegeri.
 
Scorpion:– Cea mai buna terapie pe care o pot oferi Scorpionii consta intr-o portie de ras consistent.
 
Sagetator:– Aventurieri, au un gust nebun de viata, de prietenie, de calatorii, mancare, iubire. Cu alte cuvinte, vor absolut orice le face viata mai frumoasa.
 
Capricorn:– Sunt persoane care se fac remarcate prin imaginea lor. Se cunosc foarte bine si nu se lasa influentate cu una, cu doua.
 
Varsator:– Pot fi incapatanati, dar suplimenteaza prin faptul ca sunt foarte romantici si orice moment il transforma intr-unul deosebit.
 
Pesti:– Pun intotdeauna familia pe primul loc. Nimic si nimeni nu conteaza in afara de propria familie, de bunastarea si fericirea ei.
 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu