Astro Astrologia zodiilor

Te enervezi repede?

Te enervezi repede?Berbec: Daca i-ai calcat pe coada fii pregatit sa dai nas in nas cu o tornada, va sterge totul in calea lor fara nici un fel de remuscare.

Taur: Ei nu se enerveaza, nu tipa, nu fac scandal, ei te omoara cu o tacere de mormant care este mai ingrozitoare decat niste tipete la note maxime.

Gemeni: Se enerveaza insa mocnesc incet fara sa spuna prea multe, dar sigur in interior si la prima ocazie cand te prind la mana lor se vor razbuna.

Rac: Din pacate sunt foarte emotivi si deobicei cand ajung sa se enerveze prea tare incep sa planga pentru ca nu reusesc sa isi stapaneasca nervii.

Leu: Daca sa enervat sa terminat, nu sta la vorbe, nu sta sa se ajunga la vreo intelegere, intoarce spatele si paraseste scena.

Fecioara: Sunt mult prea calmi pentru a se enerva si daca o fac si atunci rar va fi ca o ploaie de vara, scurta, puternica dupa care va apare soarele repede.

Balanta: Pentru ca nu vor sa spuna cuvinte care sa raneasca atunci cand se enerveaza apasa butonul de ignor si gata, un mai alimenteaza sub nici o forma cearta.

Scorpion: Acestia te sageteaza cu priviri acide si cuvinte bine plasate pentru a lovi exact unde ai slabiciunea ce te ar putea ingenunchia iti recomand sa nu enervezi niciodata un scorpion daca un esti pregatita sa auzi lucruri care dor.

Sagetator: Sunt aprigi la manie, se enerveaza extrem de repede, impusivi si duri nu cenzureaza deloc cuvintele care taie in carne vie, confruntarea cu un sagetator nervos se lasa cu multe rani.

Capricorn: Sunt mult mai diplomati decat celelalte zodii, incearca sa medieze situatia si sa rezolve problemele pe cale amiabila nu intelege nevoia si dorinta unui conflict inutil.

Varsator: Ei nu se enerveaza pentru ca evita prin toate caile posibile sa participe la o astfel de situatie, cu miroase a conflict cum se evapora din peisaj.

Pesti: Acestia nu se enerveaza ci reusesc sa manipuleze total situatia incat toata lumea sa ii acorde dreptatea in ceea ce spune si face.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu