Astro Astrologia zodiilor

Starul lunii februarie: Jennifer Love Hewitt


Jennifer Love Hewitt

Si-a dovedit cu adevarat talentul cand a incercat roluri in filme ca "Trojan War", "I Know What You Did Last Summer", "Scream", "I Still Know What You Did Last Summer", precum si aparitii in serialele de televiziune. Insa lucrul care a contrariat audienta, si anume faptul ca ea, foarte rafinata si eleganta, totusi sa aleaga sa joace in roluri pentru filme de gen horror sau thriller, nu a facut decat sa scoata la iveala faptul ca este ca un cameleon ce se poate schimba si adapta in functie de mediul in care se regaseste.

Mai nou, este difuzat si pe posturile noastre de televiziune serialul "Mesaje de Dincolo", unde actrita incearca sa ajute fantomele sa mearga spre lumina si sa ii ajute sa isi rezolve problemele lasate in urma insa unele dintre aceste spirite sunt incarcate cu energie negativa ceea ce nu ii usureaza munca.

S-a nascut pe 21 februarie in Texas, fiind o americanca pur sange, careia nu ii este frica sa riste pentru a obtine lucrurile pe care si le doreste si care in permanenta incearca sa creasca din punct de vedere actoricesc. Pe langa faptul ca este o actrita excelenta este si o cantareata foarte buna, are o voce foarte frumoasa pe care si-a aratat-o in doar cateva melodii si videoclipuri.

Parintii ei au divortat la o varsta frageda si nu a fost un lucru usor de acceptat, dar mama i-a ramas alaturi sprijinind-o in toate incercarile ei de a deveni o actrita buna. In momentul de fata este logodita cu actorul Ross McCall, cu care joaca pe platourile de filmare ale serialului "Mesaje de Dincolo". Crede in dragoste si crede ca uneori destinul face in asa fel incat sa iti scoata in cale persoana care te va face mereu fericita, trebuie doar ca tu sa ai curajul sa faci pasul in a-l accepta.

foto Wikipedia

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu