Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun…in ce consta esenta profesionalismul tau

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… in ce consta esenta profesionalismul tauBerbec: Esti o perfectionista prin definitie, desi poate pierzi ore intregi pe detalii, ignori oboseala si nu renunti pana nu termini, deoarece rezultatele muncii tale iti vor recompensa tot efortul.

Taur: Aprecierile celor din jur iti motiveaza dorinta de a avea succes, de a dovedi ca poti mai mult, ca vrei mai mult, iti hraneste orgoliul si asta te impinge in a munci pentru a obtine totul.

Gemeni: Esti o diplomata si stii sa gestionezi situatiile care, la prima vedere, par mai mult o tragedie decat doar o oportunitate de a imbunatati situatia, lucru pe care tu il vezi repede si stii cum sa controlezi situatia.

Rac: Poti sa ei decizii rapide, rationale sub stres fara sa te lasi acaparata de emotii sau influentata de cei din jurul tau.

Leu: Esti persoana care, decat sa vorbeasca mult si prost gaseste solutii la problemele ce apar, nu iti este rusine sa iti spui si sa iti impui punctul de vedere daca crezi in el.

Fecioara: Cand iti place ceea ce faci si mereu esti inconjurata de o energie pozitiva ii atragi si pe cei din jurul tau sa depuna mai mult efort pentru a obtine rezultate.

Balanta: Ai o ambitia nelimitata care este sursa ta de energie pentru a lua taurul de coarne, vei stii sa iei un proiect dificil si sa il duci la capat cu succes.

Scorpion: Iti place concurenta, te hraneste si iti alimenteaza dorinta de a dovedi ca esti ceea mai buna in ceea ce faci.

Sagetator: Puterea cu care iti poti motiva si influenta propria echipa pentru a obtine rezultatele dorite.

Capricorn: Poti lua decizii dificile chiar daca asta inseamna sa infrunti o multime de persoane care iti sunt impotriva si iti pun bete in roate.

Varsator: Stii sa negociezi la sange, poti sa obtii profituri cu usurinta tocmai pentru ca stii cum sa iti manipulezi clientul.

Pesti: Nu esti o persoana usor de citit, de aceea iti este usor sa ataci cand mai putin se asteapta persoana vizata.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu