Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… citatul de dragoste din filmul care va reprezinta

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... citatul de dragoste din filmul care va reprezinta

Berbec: "Hitch"- Niciodata sa nu minti, furi sau bei. Dar daca trebuie sa te odihnesti, odihneste-te in bratele celui pe care il iubesti. Daca trebuie sa fugi, fugi departe de o companie neplacuta. Daca trebuie sa inseli, inseala moartea. Si daca trebuie sa bei, bea in momentele pe care nu le vei uita niciodata."
 
Taur: "Good Will Hunting"- Uneori mi-as fi dorit sa nu te intalnesc niciodata. Pentru ca as fi putut sa adorm linistita noaptea, fara sa stiu ca, undeva, exista cineva ca tine."

Gemeni: "When Marry meet Sally"-Te iubesc pentru ca ti-e frig cand afara sunt 71 de grade. Te iubesc pentru ca iti ia o ora jumate sa iti comanzi un sandwich. Te iubesc pentru ca, dupa ce am petrecut ziua cu tine, inca pot sa-ti mai simt parfumul pe hainele mele. Te iubesc pentru ca esti ultima persoana cu care vreau sa vorbesc inainte sa adorm."

Rac: "Indecent Proposal"-Cei care sunt indragostiti isi amintesc toate lucrurile pe care le-au facut; daca raman impreuna, nu inseamna ca uita, ci inseamna ca iarta."
 
Leu: "Rumor has it"-Nu m-am intors inapoi ca sa-ti spun ca nu pot sa traiesc fara tine. Pot sa traiesc fara tine, doar ca nu vreau sa fac asta."
 
Fecioara: "Juno"-Eu cred ca cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci este sa gasesti o persoana care te iubeste doar pentru ceea ce esti. Cu bune, cu rele, urata, frumoasa, atragatoare; indiferent de starea ta, persoana potrivita va considera oricum ca esti stralucitoare."
 
Balanta: "A Walk To Remember"-Dragostea este intotdeauna rabdatoare si generoasa. Nu este niciodata obraznica sau egoista. Este intotdeauna pregatita sa isi ceara scuze, sa aiba incredere, sa spere si sa indure orice va veni."
 
Scorpion: "10 Things I Hate About You"-Te urasc atunci cand ma faci sa rad, te urasc si mai mult atunci cand ma faci sa plang. Te urasc atunci cand nu esti langa mine, in mod special atunci cand nu suni. Dar cel mai mult urasc modul in care nu te urasc."

Sagetator: "The Notebook"-Deci nu va fi usor. O sa fie chiar foarte greu. Va trebui sa luptam si sa fim dedicati in fiecare zi, dar eu imi doresc sa fac asta pentru ca te vreau pe tine. Vreau totul de la tine, pentru totdeauna, tu si cu mine, in fiecare zi."

Capricorn: "Pride and Prejudice"-Mi-ai vrajit trupul si sufletul si te iubesc. Si incepand cu aceasta zi nu mai vreau sa fiu niciodata departe de tine."
 
Varsator: "Don Juan de Marco "-Exista doar patru intrebari importante care conteaza in viata. Ce este sacru? Din ce este facut sufletul? Pentru ce merita sa traiesti? Pentru ce merita sa mori? Raspunsul este acelasi, pentru fiecare dintre ele. Doar iubirea."
 
Pesti: "The Notebook"-Sunt ceea ce sunt datorita tie. Tu esti fiecare motiv, fiecare speranta si fiecare vis pe care l-am avut vreodata si nu conteaza ce se va intampla cu noi in viitor. Fiecare zi pe care o petrecem impreuna este cea mai frumoasa zi din viata mea. Voi fi mereu a ta."

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu