Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti… ca sa iti spun ce piatra pretioasa te reprezinta


Berbec: Ametistul este una dintre pietrele pretioase ce se potriveste acestei zodii, in cultura greaca el semnifica protectia impotriva lucrurilor si duhurilor rele. Ametistul are nuante diferite de mov si de aceea fiecare piatra este diferita si unica.

Taur: Agatul este o piatra extrem de rezistenta si se poate gasi in mai multe straturi de culori, insa expusa la o caldura ridicata aceasta are tendinta de a-si schimba culoarea.

Gemeni: Jadul, o piatra recunoscuta usor datorita nuantelor sale de la verde deschis pana la un verde foarte inchis; este o piatra ce exprima putere fiind cunoscuta in China ca piatra regilor, deoarece se presupune ca o astfel de piatra are grija de trup si dupa moarte. I se mai atribuie si calitatea de "indrumator", ajutandu-te sa faci alegeri corecte.

Rac: Perla a fost si este una dintre cele mai apreciate pietre pretioase oriunde pe pamant. Perlele sunt asociate cu dragoste si bogatie, se spune ca insasi Cleopatra a inghit o perla de fata cu mai multe persoane cu un statut inalt in societate doar pentru a le dovedi ca ea va cuceri toate bogatiile ce ii vor aparea in cale.

Leu: Carneol, este o piatra cunoscuta pentru proprietatile sale stimulatorii care afecteaza organismul. Este recomandata mai ales in cazul in care starea ta spirituala se intuneca fie din cauza problemelor financiare, iubire, singuratate, lipsa de incredere. Aceasta ajuta stimuland partile creative si readucand energia necesara din care se poate hrani sufletul.

Fecioara: Jasp, in vechile timpuri se credea ca proprietatile sale au puterea de a vindeca probleme ale ficatului, stomac, alunga ametelele, stari de voma etc. Din jasp se confectionau sigilii si se sculptau diverse pietre pretioase.

Balanta: Acvamarin, denumita apa de mare deoarece marinarii credeau ca acesta piatra poate calma marea si alunga necazurile. Culoarea sa este ca albastrul cerului si totodata a fost prima piatra din care s-au fabricat primele lentile de ochelari.

Scorpion: Malachit, in egiptul antic era considerata ca fiind un talisman ce aduce noroc, praful obtinut prin zdrobirea acestei pietre era folosit pentru machiaj dar si ca pigment de culoare pentru picturi. Totodata este o piatra ce te protejeaza de vraji.

Sagetator: Turcoaz, numele semnifica "piatra turceasca", deoarece primii negustorii care au adus acesta piatra semipretioasa in Europa proveneau din Turcia, este cunoscuta ca o piatra ce aduce prosperite si scoate la iveala frumusetea interioara, este apreciata si pentru efectele sale de vindecare.

Capricorn: Granat, simbolizeaza prietenie si legaturi puternice si protectie impotriva dusmanilor. Este o piatra care stimuleaza imaginatia, dar atrage si iubiri dorite.

Varsator: Opal, se crede ca e o piatra ce indeparteaza ghinionul, totodata isi schimba nuanta culorilor in functie de unghiul din care o privesti. Este o piatra ce isi intensifica starea emotionala si este una dintre pietrele folosite in practicile de magie deoarece ajuta la vizualizarea viitorului cu mai multa claritate.

Pesti: Rubinul, semnifica loialitate si devotament, intareste respectul de sine si te face mult mai receptibil la oportunitatile din jurul tau, este totodata o piatra ce atrage doar persoane incarcate cu energie pozitiva.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu