Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti… ca sa iti spun ce calitati si defecte ai


Berbec: este iute la manie si autoritar, insa nu este razbunator, iar supararea cum vine ii si trece.

Taur: isi face repede prieteni si ii poate schimba la fel de repede, se supara rar insa cand s-a suparat mai bine te feresti din calea lui.

Gemeni: se lasa de multe ori condus de inima si uita ca sunt persoane in jur ce vor doar sa profite de bunatatea sa; se adapteaza usor indiferent de situatie sau de persoane.

Rac: are o imaginatie bogata si este increzator in propriile puteri, de aceea atunci cand persoanele din jur il subestimeaza li se dovedeste intotdeauna contrariul.

Leu: sunt firi razbunatoare, insa acest lucru se intampla rar si doar atunci cand au fost cu adevarat tradati, sunt perseverenti in tot ceea ce fac si nu renunta usor la obiectivele pe care si le-au propus.

Fecioara: este o persoana sincera, nu crede minciuna indiferent daca este spusa cu bune sau mai putin bune intentii; isi asuma riscuri foarte rar si de aceea pierde multe ocazii ce ii pot aduce oportunitati unice.

Balanta: foarte sociabili, persoane echilibrate in alegerile pe care le fac, iubesc animalele si uneori le apreciaza mai mult decat pe oameni; sunt persoane loiale.

Scorpion: cand te astepti mai putin persoanele din aceasta zodie pot da dovada de sange rece si te pot trata ca pe un nimic, nu este bine sa ii calci pe coada pentru ca rar au remuscari si tind sa nu iti ofere o a doua sansa.

Sagetator: sunt persoane ce isi duc la bun sfarsit intotdeauna treaba, daca sunt pusi la pamant se ridica, se scutura de praf si merg mai departe, niciodata nu renunta cu una cu doua la o lupta ce au inceput-o.

Capricorn: sunt persoane muncitoare, le place sa castige propriii lor bani si nu sa depinda de altii, odata ce gusta victoria aceasta devine ca un drog de care nu se pot lasa.

Varsator: sunt statornici si loiali, punt accent mult pe prietenie si pe iubire, cauta in permanenta ca inima lor sa fie implinita.

Pesti: niciodata nu stii exact ce se ascunde dupa privirea lor de aceea niciodata nu trebuie sa presupui ca stii ce gandesc, cum vor actiona, sau ce simt pentru ca va fi cu totul altceva decat ceea ce banuiai tu. Au incredere in putine persoane, cauta mereu sa se perfectioneze.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu