Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun … ce apreciezi la el

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce apreciezi la elBerbec: Apreciezi ca stie sa te faca sa zambesti, te face sa uiti de toate problemele pe care le-ai avut in ziua respectiva doar avand o discutie usoara presarata cu rasete alaturi de el.

Taur: Iti place ca stie sa aiba grija de modul in care arata, cum se imbraca si isi pune in valoare atuurile, pentru tine asta iti spune ca se respecta.

Gemeni: Are incredere in propriile sale abilitati si admiri puterea lui de a nu mai privi in trecut.

Rac: Iti place ca stie sa aiba initiativa si este alaturi de tine in a gasi solutii la problemele care apar.

Leu: Are suficienta rabdare si stie sa isi pastreze calmul, nu se panicheaza inutil, ceea ce tie iti ofera siguranta.

Fecioara: Apreciezi faptul ca te observa, te asculta si te ajuta sa iti clarifici mai bine ideile, nu te judeca si este mereu langa tine sprijinindu-te.

Balanta: Are grija de modul in care arata, nu lasa sa ii creasca burta cat teritoriul Chinei si nici nu ii place sa se imbrace de parca s-ar urca intr-un tractor.

Scorpion: Te lasa sa fii asa cum esti tu, capricioasa sau tafnoasa, dragastoasa sau rece, egoista sau darnica.

Sagetator: Este sincer cu tine, nu incearca sa te duca cu zaharelul si iti spune ce simte fara sa se ascunda dupa deget.

Capricorn: Te face sa te simti in siguranta, protejata, se face simtit chiar daca nu este fizic langa tine in acea clipa.

Varsator: Este bine infipt pe propriile picioare si atunci cand face o alegere respecta acest lucru, daca te-a ales pe tine sa ii fii alaturi atunci nu isi intinde tentaculele pe la alte fete.

Pesti: Stie sa fie tandru cu tine si te face sa te simti frumoasa fara sa fie neaparat o zi cu semnificatie speciala.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu