Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti…ca sa iti spun ce admiri la un potential iubit


Astrologie - Ce admiri la un potential iubit

Berbec: Modul in care isi impune parerile si respectul pe care il dobandeste de la cei din jur doar prin afisarea simpla a personalitatii sale.

Taur: Curajul sau de a nu se da batut indiferent de ce obstacol ii apare in cale, mereu cauta sa isi depaseasca propriile limite pentru a-si dovedi ca poate fi mai bun.

Gemeni: Poate pentru restul pare un mic arogant cu prea multa atitudine, dar tie nu iti pasa atunci cand pe tine te trateaza ca si cum ai fi regina peste lumea lui.

Rac: Acorda o mare atentie la detalii pe care foarte putini le-ar observa, majoritatea le ignora considerandu-le inutile insa el vede ceea ce ceilalti nu vad.

Leu: Are un fler … sau, altfel spus, un fel de al saselea simt in ceea ce priveste afacerile si stie sa scoata bani aproape din orice.

Fecioara: Este extrem de organizat din punct de vedere profesional, mereu tinde sa isi faca treaba cat mai aproape de perfectiune.

Balanta: Are un dar de a vorbi si de a scoate orice om din suparare, fie ca e vorba de carisma sau doar de simpla sa personalitate, reuseste mereu sa puna zambetul pe fata oricui.

Scorpion: Nu se lasa calcat in picioare, mereu isi spune punctul de vedere si nu lasa pe nimeni sa faca glume pe seama lui.

Sagetator: Este plin de adrenalina si asta inseamna ca este si foarte greu de stapanit, cauta mereu aventura si sa vada cand mai mult din lume, adora sa calatoreasca, sa isi testeze limitele.

Capricorn: Cand are pe cineva alaturi ii place sa protejeze, sa alinte si sa aiba grija de acea persoana ca si cum ar fi singura comoara din viata sa.

Varsator: Are o calitate pe care tu o adori, este foarte punctual, daca spune ca vine la o anumita ora, acesta va fi prezent cu cateva minute chiar mai devreme pentru a fi sigur ca tu nu astepti.

Pesti: Are grija de modul in care arata, in care se prezinta, are propriul stil si are grija sa se mentina la standardele optime.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu