Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… cat de mult te implici intr-o relatie

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun…cat de mult te implici intr-o relatieBerbec: Nu faci niciodata lucruri cu jumatate de masura, vei lua relatia foarte in serios si cu bune si cu rele, fara sa dezertezi la primul obstacol aparut.
 
Taur: Iti protejezi destul de bine sentimentele si nu lasi pe oricine sa se apropie de inima ta. Da, poti fi intr-o relatie, dar asta nu inseamna pentru tine ca trebuie sa renunti si la inima ta doar de dragul lui.
 
Gemeni: Esti foarte rationala chiar atunci cand esti intr-o relatie stii exact ce vrei, iar interesele si pasiunile tale vor fi pe locul intai.
 
Rac: Ai un suflet cald si iubesti cu pasiune si cu toata inima, te sacrifici pentru cel iubit si dorintele lui care pentru tine sunt lege, ai face orice pentru binele vostru.
 
Leu: Foarte loiala si increzatoarea in ceea ce aveti, poti sa uiti si sa ierti multe insa la tine totul este cu limita, pentru ca atunci cand depaseste masura uiti de sentimente si explodezi.
 
Fecioara: Desi foarte orgolioasa si incapatanata cand vine vorba de partener, poti deveni intr-o fractiune de secunda cea mai dulce persoana din lume.
 
Balanta: Te implici extrem de mult atat cat tu iti vezi interesul, in momentul in care relatia nu mai este o prioritate incepi sa te plictisesti destul de repede.
 
Scorpion: O relatie in unele cazuri pentru tine este ca legatura dintre angajat si angajator, tu faci cerinte el trebuie sa execute.
 
Sagetator: Te indragostesti rar si greu si de aceea, cand esti intr-o relatie, te implici suficient de mult cat sa iti pese, dar nu suficient de mult cat sa suferi.
 
Capricorn: Pentru tine o relatie inseamna locul de unde tu iti extragi energia pentru a rade, pentru a fi optimista, pentru a privi ziua cu un zambet pe buze.
 
Varsator: Oferi foarte mult si de aceea si asteptarile tale sunt  foarte mari, iar cand acestea nu mai sunt satisfacute incepi sa te retragi cu pasi inceti dar siguri.
 
Pesti: Vei lua cu adevarat o relatie in serios de abia atunci cand te vei simti implinita pe plan profesional si financiar, conteaza mult pentru tine sa te simti independenta inainte de toate.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu