Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie este iubitul tau… ca sa iti spun de ce te-ar insela


Berbec: din curiozitate, de obicei el iti va spune ca ii place un anumit tip de fata, care trebuie sa arate asa, sa se comporte intr-un anume fel, lui tocmai una dintre fetele despre care vorbeste la superlativ i-ar putea atrage atentia.

Taur: daca vede ca o fata se da la el, iar tu nu reactionezi in nici un fel doar pentru ca vrei sa ii dovedesti ca nu iti pasa, atunci ii va fi mai usor sa calce stramb si sa dea vina pe tine, insa daca il tii bine in lesa cu greu se va lasa ispitit.

Gemeni: cu cat e mai mare gelozia ta cu atat el ar fi tentat sa te insele mai mult, doar pentru a-ti oferi motive pentru ca gelozia ta sa aiba un suport real, deci intr-un fel lipsa ta de incredere ii confera lui scuza de a calca in balti.

Rac: din plictiseala si pentru ca simte ca s-a obisnuit prea mult cu tine, fiecare gest fiind acelasi, aceleasi pozitii si aceleasi reactii, de la un moment dat, daca se va ivi ocazia sa te insele cu altcineva, atunci va incerca.

Leu: se uita, dar nu pune mana, asta este motto-ul lui, nu pune mana atat timp cat fata nu se aseaza brusc in bratele lui, niciodata nu se va da la o alta fata insa ii va fi greu sa reziste daca aceasta i se va pune pur si simplu pe tava in fata lui.

Fecioara: de nervi, la o cearta mai mare intre voi doi, acesta ar putea sa te insele pentru ca in momentul acela isi va aduce aminte de toate punctele slabe ale relatiei voastre, de tot ce nu ii place la tine si de toate lucrurile pe care i le faci si il scot din minti si, daca in acel moment, se gaseste o "pipita" tare intelegatoare care va vrea sa il consoleze va fi doar la un pas de tradare.

Balanta: te poate insela pentru ca cei din Balanta considera ca un barbat trebuie sa aiba mai multa experienta decat o femeie si, pe langa asta, mai este uneori si un capos si vrea sa isi dovedeasca lui insusi ca este un mascul inca dorit.

Scorpion: te-ar insela dintr-un motiv foarte superficial, pentru ca fata cealalta ii pare lui foarte atractiva si atunci isi va incerca un pic rolul de cuceritor doar pentru a-si dovedi lui insusi ca o poate cuceri acum daca ea si raspunde … se poate intampla orice.

Sagetator: daca nu te va iubi foarte mult atunci nu va avea nici cea mai mica remuscare in a te insela fara sa stea prea mult pe ganduri, atunci cand doar obisnuinta il mai leaga te tine si aceasta nu ii ofera un motiv suficient pentru a sta cuminte.

Capricorn: daca are o meserie care ii permite sa se invarta in cercuri in care poate intalni destule ispite atunci cresc considerabil sansele ca acesta sa te insele, iar daca este si la distanta de tine atunci cu atat mai putin va incerca sa isi infraneze pornirile.

Varsator: daca tu esti rece si indiferenta cu el atunci nu se va simti constrans in a fi fidel de aceea daca se va ivi ocazia va profita destul de repede.

Pesti: cele mai mari sanse in a fi infidel pentru Pesti este atunci cand trec prin momente de "criza relationala" fie ca e vorba de certuri sau de plictiseala; Pestii se vor folosi de toate acestea pentru a-si justifica dorinta de a incerca ceva nou si pentru a verifica daca tot langa tine este mai bine sau nu.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu