Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun…cum sa il manipulezi!

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun...cum sa il manipulezi!Berbec: Are o slabiciune pentru complimente; atat timp cat il lingusesti si ii soptesti cat de bun este el in toate, vei reusi sa obtii ce iti doresti.
 
Taur: Mereu vei reusi sa il faci sa cedeze in momentele in care esti imbracata super sexi si va face orice doresti tu, doar sa il lasi sa se apropie de tine.
 
Gemeni: Este foarte usor de manipulat daca este indragostit de tine, iar daca il si mai alinti si il si rasfeti un pic, deja va face mai mult decat te astepti pentru tine.
 
Rac: Singurul loc in care poti sa il faci sa iti promita orice este in pat, in timp ce il domini ; nu va putea sa iti spuna “nu” in mijlocul unui orgasm.
 
Leu: Adora sa negocieze, sa simta ca sunteti chit ; atat timp cat tu prezinti situatia ca pe o provocare, ca si cum el obtine ceva din a-ti indeplini dorinta, lupta este deja castigata.
 
Fecioara: Din cauza spiritului sau critic, cedeaza doar in momentul in care vii cu argumente pertinente si logice, ce ii arata lui ca va iesi doar in avantaj si ca va avea parte doar de beneficii.
 
Balanta: Daca esti sincera si directa cu ce vrei, fara ocolisuri si fara gesturi copilaresti, acesta va tinde sa iti indeplineasca cererile pentru ca il iei prin surprindere, iar daca mai adaugi si faptul ca ii vei oferi un masaj, deja raspunsul va fi “Da”.
 
Scorpion: Este dependent de gesturile de afectiune si tandrete, de aceea trebuie sa creezi un moment foarte romantic pentru a-l determina sa faca ce doresti.
 
Sagetator: Mancarea buna este lucrul care il relaxeaza si il face sa lase garda jos, de aceea momentul ideal pentru o cerere este intotdeauna dupa o cina copioasa.
 
Capricorn : Este greu de convins si uneori este nevoie sa apelezi la unele minciuni nevinovate, iar daca iti pui si o privire de ingeras, vei fi imposibil de refuzat.
 
Varsator : Fuge de tipete si isterii si nu ii place cand femeia se crede sef in casa, de aceea daca vrei ceva, trebuie sa o faci pe mironosita si, cu un ton calm, tandru si nevinovat, sa ii spui exact ce iti doresti.
 
Pesti : Este provocat de lucrurile noi, de aceeadaca dorinta ta e prezentata cu mult entuziasm si ca pe un lucru pozitiv, aducator doar de beneficii, fii sigura ca acesta este drumul catre succes.
 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu