Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun… cum depistezi daca este posesiv

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun...cum depistezi daca este posesivBerbec: Este usor impulsiv, se aprinde din lucruri carora nu le-ai da nici cea mai mica importanta la inceput si continua pe aceeasi tema toata ziua.

Taur: Nu este foarte sensibil la durerea celor din jur, daca nu este problema lui, restul lumii nu il atinge de nici un fel.

Gemeni: Nu respecta regulile deoarece considera ca nimeni nu il poate controla sau decide in locul sau sub nici o forma.

Rac: Cand vrea sa transmita ceva celor din jur se impune chiar daca parerea lui nu este ceruta sub nici o forma.

Leu: Nu este impresionat de lacrimile tale sau de starile tale de indispozitie mai mult sau mai putin emotionale tot ce il intereseaza este sa vada ca mesajul sau a fost bine inteles de tine.

Fecioara: Te cauta destul de insistent cand te astepti mai putin si uneori iti face surprize aparand fara sa te anunte sau sa iti dea vreun semn ca va fi acolo.

Balanta: Uneori este cu mult prea insensibil, pe el tot ce il intereseaza este ca lucrurile sa mearga asa cum doreste si nu cum ii impune altcineva.

Scorpion: Este orgolios si cedeaza foarte greu, testeaza partenerul pana la limita pentru a vedea cat ii ia pana cedeaza.

Sagetator: De cele mai multe ori iti verifica telefonul, sau iti cere cu insistenta sa ii dai parola de la messenger, iar daca il refuzi considera ca ii ascunzi ceva si ca nu ai incredere in el.

Capricorn: Foarte rar te lasa sa pleci singura undeva, mereu simte nevoia sa fie cu tine, iar daca pleci undeva fara el iti va scoate ochii la fiecare cearta sau discutie.

Varsator: Vrea sa stie numarul de telefon al prietenelor tale cu scuza ca daca cumva ti se descarca telefonul sa aiba cum sa dea de tine.

Pesti: Uneori cauta nod in papura fara nici un motiv, face scene de gelozie desi tu cauti mereu sa eviti orice situatie care ar starni orice discutie de acest gen.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu