Astro Astrologia zodiilor

Shopping online in maniera caracteristica fiecarui semn zodiacal

Shopping online in maniera caracteristica fiecarui semn zodiacalComportamentul nostru atunci cand practicam shopping online este guvernat si de semnul nostru de Soare, si aici cu totii avand preferinte aparte si un comportament specific. Pentru un maximum de succes la shopping-ul online, este bine sa descoperim si care sunt caile de reusita pentru fiecare zodie in parte, dar si care sunt slabiciunile de care sa ne ferim pentru a nu arunca banii in vant.

Berbecul
Berbecii au o buna intuitie atunci cand fac shopping online si de regula nu stau mult pe ganduri stiind ce doresc si facand afacerea pe loc, fara mari complicatii. Se descurca cel mai bine de unii singuri, fara persoane in jurul lor care sa le ofere sfaturi, dar uneori pot cheltui mai mult din cauza grabei.

Taurul
Taurii sunt deopotriva practici si chibzuiti, fac shopping online in baza unui buget fix si planuiesc cu atentie toate actiunile lor. Nu stiu insa intotdeauna ce vor sa cumpere, cautand mai degraba chilipiruri si nu ceva anume.

Gemenii
Ca intotdeauna, Gemenii mai mult vorbesc decat cumpara, cea mai mare placere a lor fiind sa faca shopping online cu cineva alaturi. Daca pot contacta magazinul o vor face, cerand informatii suplimentare. Sunt destul de distrati si nu raman fideli unui singur magazin chiar daca este bine aprovizionat.

Racul
Racii fac shopping online mai putin pentru dansii si mai mult pentru cei dragi. De aceea sondeaza intai piata ca din intamplare alaturi de cineva apropiat si abia apoi isi fac cumparaturile. Sunt insa cumparatori nepractici, lasandu-se condusi de sentimente si nu de ratiune.

Leul
Foarte buni clienti pentru shopping-ul online, Leii cumpara des cadouri in acest mod si se distreaza de minune. Alegerile lor insa nu sunt intotdeauna dictate de aspectul practic, ei cumparand deseori lucruri dragute, dar nu si deosebit de utile.

Fecioara
Atente la detalii si cautand mereu doar calitatea cea mai buna, Fecioarele pot fi deosebit de pretentioase chiar si cand fac shopping online, obtinand mai mereu tot ce e mai bun din oferta prezenta. Atunci cand oferta este bogata insa Fecioarele devin confuze si nu se mai pot hotari usor in alegerile lor.

Balanta
Cu un bun-gust desavarsit si atente si la prezentarea produselor, Balantele sunt cumparatori ideali nu doar pentru shopping-ul online, dar nu fac fata bine atunci cand sunt singure si se pot uneori decide cu mare greutate asupra unui anume produs de interes.

Scorpionul
Usor hazliu atunci cand face shopping online, Scorpionul este foarte secretos, trage cu ochiul peste tot pentru a compara preturile si nu se lasa inselat deloc preferand sa nu cumpere nimic decat sa piarda catusi de putin. Extremele il caracterizeaza insa si aici, putand fi si foarte risipitor, dar si foarte zgarcit cu astfel de cumparaturi.

Sagetatorul
Sagetatorii pot fi atrasi usor daca li se prezinta un catalog sau o oferta de produse mai dichisita. Cauta peste tot produsele dorite si atunci cand le gasesc nu se targuiesc prea mult. Din aceasta cauza ar trebui sa exercite mai multa moderatie pentru ca pot cheltui mult prea mult.

Capricornul
Acestia sunt cumparatori organizati si fac shopping online intotdeauna intr-un buget fix. Sunt atenti la toate detaliile si nu risipesc banii pe mofturi. Acesta este si motivul pentru care nu reusesc sa faca niste cadouri cu adevarat speciale, Capricornii mizand mereu pe aspectul practic si mai putin pe cel estetic.

Varsatorul
Varsatorul este un bun client pentru shopping-ul online si are mult gust, alegand de multe ori produse deosebite sau chiar socante. Acesta este si motivul pentru care cadourile sale pot fi uneori intelese gresit deoarece Varsatorii cred ca ce le place lor trebuie sa placa si altora.

Pestii
Instinctul ii conduce pe Pesti si la shopping-ul online, ei increzandu-se mult in sansa si avand surprinzator noroc la cumparaturi. Daca insa nu se afla in starea potrivita pentru cumparaturi, Pestii devin haotici, nesiguri pe sine si e de preferat sa nu faca nici o investitie in asemenea momente.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu