Astro Citeste viitorul

Sfaturi Feng Shui pentru amenajarea casei in 2012

Sfaturi Feng Shui pentru amenajarea casei in 2012In fiecare an, Feng Shui ne ofera noi solutii de amenajare a locuintei prin care sa stimulam la maximum potentialul de energii din casa, dar sa ne si protejam eficace de influentele nefaste ale astrelor, in 2012, accentul punandu-se foarte mult pe luarea de precautii suplimentare care sa tina la distanta necazurile, in acest mod pastrandu-se nealterate toate energiile bune, care vor fi activate pe parcursul intregului an.
 
1. Latura de Nord a casei voastre este locul unde se pot aduna energii periculoase care sa atraga boala si accidentele, dar exista o solutie ideala pentru a preveni asemenea neplaceri, fiind de ajuns sa decoram aceasta arie cu obiecte metalice sau care sunt asociate cu metalul pentru a curma din start cresterea unor asemenea energii nefaste.
 
2. La Nord-Vest, de asemenea se aduna adeseori energii la fel de negative, acestea putand sa atraga de data aceasta dezastrul financiar, hotii sau barfa si putand sa fie alungate eficient prin asa-numitele cure cu apa si sare sau cu apa, sare si monede chinezesti Feng Shui.
 
3. La Nord-Est, se pot insa potenta energiile pozitive, in special cele care aduc banii si ajutorul suplimentar in casa, in acest sens fiind recomandat sa se tina plante de apartament in aceasta zona, ori sa se amplaseze o lampa sau, daca exista aici o usa, sa fie folosita cat mai des.
 
4. Sudul locuintei noastre este aproape la fel de indicat pentru atragerea norocului ca si zona de N-E, aici fiind bine sa existe o usa mai des folosita, dar de asemenea fiind ideal de amplasat clopoteii de vant feng shui.
 
5. La Sud-Vest, locuinta noastra este expusa unor energii malefice care incearca mereu sa aduca certuri, violenta si instrainare in relatiile familiale, dar amplasarea unei lampi cu piciori in aceasta zona sau a unei surse placute de lumina va slabi cu mult aceste energii negative.
 
6. La Sud-Est, este o alta zona fragila, unde ne pot ameninta bolile si nesansa, aici fiind recomandat sa se foloseasca tot obiecte din metal pentru decorare si de asemenea sa se evite construirea unor anexe sau sa se sparga peretii din diferite motive, invitand asa energiile negative in locuinta noastra.
 
7. Vestul este o zona favorizata pe toata durata acestui an, de aici venindu-ne tuturor multa bunastare si echilibru in viata de familie, pentru a atrage aceste energii mai usor in locuinta fiind recomandat sa se evite obiectele metalice pe aceasta latura a casei si sa se plaseze in schimb surse placute de lumina sau boluri de apa care sa atraga energiile pozitive.
 
8. In sfarsit, la Est se afla secretul succesului nostru in plan romantic si profesional, aici fiind cea mai buna zona de amplasat plantele noastre de apartament sau, alternativ, o vaza cu flori naturale si apa mereu proaspata sau alte obiecte de bun-gust, care sa seduca energiile pozitive si sa ne faciliteze o viata plina de dragoste si multe succese profesionale.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu