Astro Astrologia zodiilor

Sfatul lunii iulie


Astrologie - Sfat astrologic pentru luna iunie

Ti se pare greu sa renunti la ceva care niciodata nu a inceput, ce nu a existat, ti se pare ciudat cum poti simti ca pierzi ceva ce nicicand nu ai avut. Daca simti asta, inseamna ca dinainte sa stii tu ceva a existat, dar cum e asa ceva posibil, nu iti mai poti explica.

Poate altundeva, poate in alta viata v-ati mai intalnit sau poate intr-o alta viata ce va urma o sa va vedeti din nou, pentru ca nu iti poti explica cum un fir invizibil va leaga mai mult decat cuvintele o pot spune.

Ironic este ca amandoi simtiti la fel, numai ca nici unul nu recunoaste asta fata de celalalt, doar uneori cand va uitati prea mult unul la altul si zambiti parca ati recunoaste ca … nu aveti curaj. Indiferent de ce te tii … da-i drumul … ce cauti tu nu mai exista.

Nu alunga prietenii care tin la tine, care iti spun adevarul in fata, stiind ca e mai bine sa auzi de la ei decat de la un dusman sau cineva caruia nu ii pasa catusi de putin de tine. E greu sa auzi ce nu vrei sa stii, dar atat timp cat sunt persoane alaturi de tine care vor sa te sprijine si sa iti fie alaturi, vei fi bine.

Lasa un pic mandria la o parte, e foarte bine sa fii puternica, optimista si sa infrunti viata cu zambetul pe buze si plina de incredere. Dar azi, azi lasa mandria un pic de o parte, da-ti voie sa plangi, sa fii trista, nervoasa, morocanoasa si fii optimista, puternica maine.

Nu te lasa calcata in picioare cand tu iti stii adevarata valoare si incearca sa nu mai depinzi de altii, poti sa iti pornesti si o mica afacere pe cont propriu daca te motivezi. Ai mai multa incredere in potentialul tau, esti capabila sa realizezi lucruri importante, trebuie doar sa te tii tare pe propriile picioare si sa nu cedezi la primul obstacol.

Nu iti fie frica sa cazi, doar asa vei putea invata sa zbori si cand reusesti asta vei vedea ca privelistea de sus poate fi magnifica.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu