Astro Astrologia zodiilor

O caracteristica specifica zodiei tale!

O caracteristica specifica zodiei tale!

Berbec: Se plictisesc foarte repede, iar atentia lor nu poate fi tinuta asupra unui singur lucru prea mult. De aceea, prefera sa faca mai multe simultan.
Taur: Nu pot fi controlati, asa ca renunta in a mai incerca. Vor face anumite lucruri atunci cand vor dori si vor simti nevoia.
Gemeni: Pot starni rapid intrigi, pentru ca sunt foarte sociabili si nu pot tine un secret prea mult timp.
Rac: Uneori refuza sa primeasca stresul, grijile si problemele in viata lor. Prefera sa inchida ochii si sa nu-i mai intereseze nimeni si nimic.
Leu: Nu suporta sa depinda de nimeni. Se considera foarte independenti si puternici.
Fecioara: Este foarte critica chiar si cu ea insasi. De aceea, poti sa-i spui de 20 de ori pe zi ca e frumoasa, ca tot se va uita in oglinda si va gasi ceva ce nu-i place.
Balanta: Nu suporta sa stie ca ofera mai mult decat primeste, mai ales pe plan personal. Daca nu are parte de iubire, se va retrage repede din ecuatie.
Scorpion: Este un foarte bun detectiv. Va gasi si acul in carul cu fan daca asta isi propune. Asadar, nu-l minti, pentru ca isi va da seama repede.
Sagetator: Poate fi extrem de incapatanat, chiar daca nu are dreptate, doar pentru a-si dovedi ca te poate face sa-i cedezi.
Capricorn: Stie sa rada, sa se bucure de micile lucruri pe care viata i le pune la dispozitie, fara sa analizeze sau sa se streseze prea mult.
Varsator: Se lasa condusi mai mult de ceea ce gandesc decat de emotiile pe care le simt.
Pesti: Iubesc sa vorbeasca despre visele lor, despre dorintele, despre nebuniile lor si chiar si despre micile lucruri care ii enerveaza.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu