Astro Astrologia zodiilor

Medicina si astrologia


Vreme de secole astrologia si medicina au facut casa buna, orice practicant al artei vindecarii fiind practic obligat sa aiba cunostinte solide de astrologie pentru a reusi in domeniul sau de activitate.

Se pare ca in trecut medicina nu era considerata o ocupatie nobila, dar astrologia da si de aceea un bun medic trebuia sa treaca in primul rand testul maiestriei in citirea astrelor si doar in plan secundar se putea apoi discuta si despre priceperea sa ca medic.

Initial medicina nici nu era prea bine fundamentata ca stiinta, succesele sale datorandu-se in acele vremuri mai degraba practicii pe teren si dobandirii unei experiente bune decat studierii medicinei in institutii renumite ale lumii antice. Cu timpul insa gratie aparitiei unor tratate serioase de medicina si infiintarii de academii unde medicina putea fi studiata acest domeniu a reusit sa se impuna ca o practica separata de aceea a astrologiei.

Medicina holistica si tratamentele alternative erau foarte la moda in trecut, iar in prezent asistam la o adevarata renastere a acestor practici probabil si din cauza slabei pregatiri a medicilor si a falimentului total al sistemului de asigurari de sanatate. Totusi medicina holistica reusea de multe ori sa ofere solutii viabile persoanelor bolnave, iar tratamentele se bazau in buna masura si pe influentele astrologice si pe o bogata traditie in acest sens. Nu se stie prea bine daca astazi astrologia si medicina alternativa mai fac casa buna impreuna, dar nu ar fi rau daca s-ar face niste studii serioase pentru a se vedea daca sunt necesare si cunostinte de astrologie pentru reusita unui tratament naturist sau nu.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu