Astro Astrologia zodiilor

Mai este interesat de tine?

Mai este interesat de tine?Berbec:– Desi este o persoana plina de viata, atunci cand se schimba emotiile se schimba si starea. E mereu obosit, fara chef si dorinta de socializare.
 
Taur:– Incepe sa ascunda lucruri de tine. Descoperi mici secrete fara sa vrei. Desi inainte erai confidenta lui, acum se sfatuieste cu alte persoane.
 
Gemeni:– Se enerveaza aproape din orice. Ajungi sa te comporti ca si cum ai calca pe cioburi de sticla, numai pentru a nu-l mai irita.
 
Rac: – Nu isi mai gaseste linistea si confortul acasa. Mereu are scuze pentru a merge in alta parte, ca si cum incearca sa se desprinda de tine si de viata voastra in doi.
 
Leu:– Cand nu mai prezinti interes pentru el, devine foarte ingamfat si adopta o atitudine de superioritate. Te trateaza ca si cum ar trebui sa-l ridici in slavi doar pentru ca se uita la tine.
 

Fecioara:– Cand vrea o schimbare emotionala, face si o schimbare fizica (de coafura, vestimentatie, masina, chiar si de localitate).
 
Balanta: – Daca si-a pus in gand sa se indeparteze de tine, incepe sa fie tot mai ganditor si mai absent in ceea ce priveste relatia.
 
Scorpion:– Nu mai are chef de sex, desi inainte nu-si putea lua mainile de pe tine. Acum parca evita sa te atinga.
 
Sagetator:– Devine instant nemultumit de orice lucru pe care il faci. Poti sa stai si in maini, ca tot nu va fi multumit.
 
Capricorn:– Nu-i place sa se certe, nu vrea sa vada tristetea din ochii tai si nici sa auda vorbele tale. De aceea, te va evita tot mai mult.
 
Varsator:– Incepe sa-ti raspunda monosilabic. Respinge vehement orice propunere de-a ta de a iesi impreuna, sub pretextul ca ori e prea obosit, ori are de munca.
 
Pesti:– Va incepe sa aduca in discutie cate putin, cum ca nu prea va potriviti, isi scoate in evidenta defectele, spune ca tu ai merita ceva mult mai bun decat el etc.
 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu