Astro Astrologia zodiilor

Lenjerie intima pentru femei dupa fiecare zodie in parte

Lenjerie intima pentru femei dupa fiecare zodie in parteDeloc surprinzator, prin consultarea astrologiei putem descoperi si ce tip de lenjerie intima avantajeaza fiecare semn al zodiacului, si aici ca oriunde altundeva existand trasaturi particulare pentru fiecare dintre noi, dupa semnul caruia ii apartinem.

Berbecul
Berbecul nu va avea nevoie de o lenjerie complicata, de regula aceasta piesa de vestimentatie disparand la fel de rapid ca si restul atunci cand atmosfera se incinge. Ceva simplu si usor de dezbracat va fi lenjeria intima preferata a Berbecului.

Taurul
Dorind sa arate fara insa a arata, femeia Taur este senzuala si incita imaginatia prin lenjeria aleasa. Cu siguranta, lenjeria intima mulata si provocatoare, cu dantelute o reprezinta.

Gemenii
Similar cu femeile taur, si Gemenele vor prefera lenjerie intima senzuala si prrovocatoare, dar nu intotdeauna foarte complicata, Gemenii mizand deseori si pe simplitate.

Racul
Femeia Rac imbina traditionalul cu modernul si de aceea va prefera lenjerie intima cu tenta clasica, dar si cu unele artificii delicioase.

Leul
Pentru Leoaice, camasutele scurte de noapte, in culori aprinse sunt o declaratie de pasiune si senzualitate, ele fiind si mari amatoare de tot felul de showuri erotice. De asemenea, si peste zi vor prefera sa poarte doar ce e la moda si niciodata altceva.

Fecioara
Asa cum arata si numele sau, Fecioara practica aspectul virginal si in alegerea lenjeriei intime, preferand sa nu atraga atentia printr-o lenjerie intima indrazneata. Poate insa prefera lenjeria cu modele, fie florale fie de alta natura.

Balanta
Versate si rafinate, Balantele aleg mai mereu lenjerie intima scumpa si rara, foarte chic, aproape clasica, dar si usor revelatoare.

Scorpionul
Lenjeria fierbinte, cu jartiere si tot tacamul este favorita femeilor Scorpion. Stiu sa se foloseasca la maximum de avantajele oferite de aceasta lenjerie si le place sa intretina misterul.

Sagetatorul
Probabil lenjeria tip sport este favorita femeilor Sagetator deoarece le face sa se simta mai atragatoare si mai suple.

Capricornul
Femeile Capricorn prefera de regula lenjerie intima etern la moda, asa cum este si lenjeria dreamgirl. De asemenea sunt fascinate de corset si vor alege uneori sa il poarte.

Varsatorul
O lenjerie usor socanta, dar si plina de vino-ncoa merita incercata de femeile Varsator, ultimele trenduri in moda fiind si cele alese de Varsatoare pentru ineditul lor.

Pestii
Misterul si promisiunile ascunse sunt sugerate si prin lenjeria intima de catre femeile Pesti care vor intretine iluzia pana in ultimul moment pentru a aprinde bine simturile partenerului lor.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu