Astro Citeste viitorul

Horoscopul floral


Horoscopul floral

Esti implicata deja intr-o relatie si vrei sa stii daca veti ajunge sa spuneti da in fata altarului? Ori daca va calca stramb in relatia cu tine? Citeste zodiacul floral de pe egirl.ro pentru a-ti raspunde la toate aceste intrebari. 

Albastrea
Persoanele carora le corespunde albastreaua sunt cele nascute in zilele de: 4, 13, 22 si 31.Sunt persoane inimoase, care tin la cei dragi, tinandu-i alaturi. Sunt constante in sentimente si de aceea nu sunt genul de persoane care sa aiba relatii pasagere sau de scurta durata, sunt persoane fidele si care se fac usor placute. Din pacate, aceste persoane isi exprima greu sentimentele. Pentru a avea o relatie frumoasa, persoanele acestea trebuie sa invete sa comunice mai usor, pentru ca numai astfel se pot face intelese.
Aceste persoane sunt compatibile cu: albastreaua, margareta si bujorul. Zilele norocoase sunt de luni, sambata si duminica. La jocurile de noroc, pot miza pe 1, 7, 16, 19, 20, 25 si 29. 
Din pacate, persoanele carora le corespunde albastreaua fac planuri si actiuni nesabuite. Risca enorm astfel. Sunt persoane stabile intr-o relatie, sunt fidele si astfel se observa dependenta lor de afectiune, de a avea pe cineva alaturi, sunt astfel si persoane sensibile, care sufera. Sunt persoane care se organizeaza foarte bine, dar, din pacate, sunt rigide si uneori nu au tact.

Bujor
Persoanele nascute sub semnul bujorului sunt pasionale, le place dragostea, iubesc intens. Se daruiesc persoanelor iubite, dar si cer iubire. Rosul simbolizeaza toate acestea: pasiune, dragoste intensa, sentimente puternice.
Sunt persoane care au nevoie de dragoste pentru echilibru, de aceea nu pot intelege viata fara una sentimentala. Acestea  au nevoie de o persoana draga alaturi de ele, pentru ca numai astfel se simt implinite. Din pacate, din prea multa dragoste devin sufocante, prea agresive. Sunt firi romantice, care traiesc pentru a iubi si a fi iubite, din pacate, persoanele tinere nu prea stiu ce vor, sunt nesigure, nestatornice.
Bujorul poate iubi si primi dragoste de la: orhidee, albastrea, bujor, mac si margareta. 
Si daca bujorul crede in jocuri de noroc, ar trebui sa mizeze pe:1, 4, 7, 9, 18, 27, 33 si 42. Ii poarta noroc si zilele de duminica, luni si vineri.
Bujorul mai trebuie admirat si pentru incapatanarea sa de a trece peste obostacole, de a merge inainte.  Este si loial in toate responsabilitatile ce ii revin. Persoana nascuta sub semnul bujorului este pasionata de frumusetea naturii. De aceea va demara excursii, drumetii, sporturi in aer liber si multe alte actiuni prin care poate imbina utilul cu placutul. In plus, persoana nascuta sub semnul bujorul nu isi doreste o viata plina de piedici, de probleme, de aceea va face orice sa aiba o viata frumoasa, lipsita de griji. Din pacate, are tendinta sa spuna lucruri care dor, sa vorbeasca fara sa-si dea seama ca jigneste. Trebuie sa nu mai actioneze sub primul impuls, sa invete sa aiba rabdare, dar si sa ii inteleaga pe cei din jur.

Floarea soarelui
In horoscopul floral, floarea soarelui este specifica persoanelor nascute in zilele de: 1, 10, 19 si 28.
Floarea soarelui este specifica persoanelor carora le place sa fie in centrul atentiei, care vor sa fie admirate, sa straluceasca si sa stranga admiratia celor din jur. Iata de ce persoanele care sunt in horoscopul floral floarea soarelui sunt determinate sa isi atinga scopul, respectiv sa demareze actiuni cu scopul de a straluci, de a fi in centrul atentiei. Sunt persoane flexibile, dinamice si atrag cu usurinta toate privirile celor din jur. Sunt precum un magnet. Persoanele tinere au tendinta sa devina usor dictatoriale. Sunt persoane care actioneaza la primul impuls, emana nesiguranta, duritate la maxim. Dar totodata persoanele carora le corespunde aceasta floare sunt si foarte descurcarete. Ies usor la iman si nu se sperie de piedicile pe care le intampina.
In relatia sentimentala, floarea soarelui trebuie sa se lase condusa de ce ii dicteaza inima. De asemenea, in horoscopul floral floarea soarelui desemneaza si persoanelor care tin sa aiba mai multe relatii, fiind atrase de persoanele mai slabe decat ele. Persoanele carora le corespund floarea soarelui sunt darnice generoase. In relatia sentimentala, sunt compatibile cu persoanele carora le corespund: bujorul, albastreaua si orhideea.
Zilele care le poarta noroc celor floarea soarelui sunt zilele de duminica si de luni, iar numerele norocoase sunt: 1, 11 16, 19, 22, 25 si 31.

Iris
In horoscopul floral, irisul desemneaza o persoana sociabila, comunicativa, deschisa, care se prezinta celor din jur asa cum este.
Persoanele din zodia iris sunt nascute in zilele de: 5, 14 si 23. Cand vine vorba de latura sentimentala irisul este o persoana careia ii place sa flirteze, dar si sa intretina o relatie prin mici glumite. Simtul umorului il ajuta sa fie usor admirat de cei din jur. Pe de alta parte, irisul poate genera o placere pentru jocuri sexuale. In relatie, irisul trebuie sa aiba alaturi o persoana cu care sa aiba mereu ce sa discute. Cu alte cuvinte, irisul are nevoie alaturi de o persoana inteligenta, cu o cultura vasta, deschisa si sociabila, care sa aiba ce sa discute cu sociabilul iris. Din pacate, irisul nu va sta niciodata alaturi de o persoana cu care nu are ce sa imparta, intelegand prin asta pana si mici discutii. 
Irisul dsemneaza o persoana flexibila, foarte dinamica. Iar in viata sentimentala irisul se intelege bine cu persoanele nascute in toate semne. Adica irisul se intelege cu toate florile. Si este si foarte norocos. Poate miza la jocurile de noroc pe numerele: 1, 10, 19, 28, 30 si 38.
Iar in afaceri ii merge bine in zilele de miercuri si vineri. Irisul este o persoana adaptabila, simpatica, agreabila si foarte inteligenta, Din pacate, irisul devine uneori irascibil, poate sa jignesca iar asta sa il faca si vulnerabil, pentru ca isi poate pierde din persoanele apropiate. Dar irisul trebuie sa aiba o intuitie buna, dar si sa stie sa se retina de la unele lucruri care ii pot face mult rau.

Mac
In horoscopul floral, macul desemneaza acele persoane nascute in zilele de  6, 15 si  24. Tot in horoscopul floral macul este descris ca pe o floare bine inradacinata, care iubeste libertatea si lasa vantul sa ii mangaie usor petalele rosii. Este o floare delicata, senzuala si care emana caldura. Asa cum este si macul, persoana nascuta sub acest semn emana multa caldura, pasiune, ambiguitate, fragilitate si dorinta acerba de a-si pastra radacinile, de a nu se stramuta. 
Persoana nascuta sub semnul macului este o persoana care nu se sfieste sa-si arate latura romantica. Din pacate, macul este sensibil si naiv. Viseaza la o persoana ideala, cu calitati neintalnite. Din acest punct de vedere, macul poate sa aiba multe deceptii in dragoste. Asteapta pe cineva care nici nu exista. Bietul mac vrea sa isi ofera toata dragostea pesoanei perfecte, dar nu exista perfectiune.
Persoana nascuta sub semnul macului este plina de senzualitate. Senzualitate pe care o emana si in alegerea persoanei iubite. Macul este compatibil cu trandafirul si cu pacul-doamnei. Ii surade norocul in zilele de: marti, joi si vineri. Poate miza la jocurile de noroc pe numerele de: 3, 6, 9, 21, 24, 27 si de 30.
Buna intuitiei a macului il ajuta sa stea departe de unele situatii si lucruri care ii pot face rau. Este pasionat de ocultism, de stiinta prezicerii. Firav cum pare, macul emana si persuasiune. Reuseste sa scoata la iveala gandurile ascunse acele celor din jur. Este empatic si o cariera in psihologie i se potriveste ca o manusa.
Din pacate, macul cade uneori in visare, in meditare.  Persoana nascuta sub semnul macului este sensibila si eleganta. Din pacate, macul este uneori cu capul in nori, ii lipseste organizarea si disciplina.

Margareta
In horoscopul floral, persoanele nascute in zilele de 8, 17 si 26 le corespunde margareta.
Pesoanele nascute sub semnul acestei flori sunt delicate, inocente, timide si pure. Vor sa fie iubite. Emana si multa delicatete. Horoscopul floral desemneaza persoanele nascute sub semnul margaretei ca pe niste persoane dragastoase, care vor sa fie iubite. Din pacate, persoanele nascute sub acest semn au tendinta sa aiba multe dezamagiri in dragoste. Spera la o persoana mult visata, perfecta.
Margareta este foarte fragila. Isi poate implini viata alaturi de o persoana nascuta sub semnul bujorului, albastrelei, macului sau floarei-soarelui. Norocul ii poate surade daca mizeaza la jocurile de noroc pe: 4, 8, 22, 24, 26 si 31. Iar sambata este ziua in care ii merge cel mai bine.
In horoscopul floral, margareta desemneaza si o fire luptatoare. Isi sustine punctul de vedere, fara sa emane irascibilitate. Persoanele sub semnul margaretei sunt modeste, nu vor sa aiba muli prieteni, ci putini si buni. Din pacate, margareta este mereu in pozitie de aparare, iar nivelul energiei se poate consuma mult prea devreme, ii este teama si de aici si lupta aceasta de aparare. Persoanele nascute sub acest semn au puterea de a vedea lucruri din viitor, si sunt prudente.

Orhidee
In horoscopul floral, persoanele nascute in zilele de 7, 16 si  25 le corespunde aceasta floare delicata. Persoanele acestea nu creeaza conflicte, nu se baga in situatii conflictuale. Sunt persoane discrete si cu o frumusete rara, care ii face sa fie usor admirati. Sunt persoane cu sentimente contradictorii, dar poate si cei mai frumosi.
Persoanele carora le corespunde aceasta floare sunt fidele. Isi doresc alaturi o persoana care sa le iubeasca, sa le stea alaturi, nu sa fuga. Orhideaua stie sa iubeasca, dar nu ar putea iubi pe oricine. Are nevoie de o persoana care sa fie fidela, iar fidelitatea o stie cel mai bine. Sentimentele sunt intense. Nu accepta compromisuri in dragoste, este nemiloasa in dragoste, poate si pentru ca nu vrea sa sufere aiurea. 
Orhideaua poate nutri sentimente alaturi de un reprezentant al semnului papacul-doamnei sau floarea-soarelui. Norocul ii poate surade daca mizeaza pe: 12, 20, 21, 29, 30 si 40.
Duminica si lunea ii poarta noroc. Din pacate, poate fi supusa frustarilor si dezamagirilor atunci cand are alaturi persoane nesincere, care o tradeaza. Orhideaua sufera atunci. Pentru ca este foarte sensibila si cu un simt al datoriei bine conturat.
In horoscopul floral, orhideaua mai corespunde si acelor firi inimoase, care ii ajuta pe semenii aflati in necaz. Tot in horoscopul floral afli ca persoanele carora le corespunde aceasta floare sunt si melancolice.

Papucul-doamnei
In horoscopul floral, persoanele nascute in zilele de 3, 12, 21 si 30 le corespunde papucul-doamnei.Sunt persoane timide, exuberante, vesele si pline de energie, chiar agitate. Sunt si persoane fragile, sensibile si delicate. 
Cand vine vorba de dragoste, papucul-doamnei nu este interesat decat de nou. Ii place sa descopere o persoana noua, altfel decat cea prezenta in viata sa, pentru ca acestei floari nu prea ii place statornicia, e infidela. In schimb, daca partenerul de alaturi se reinventeaza, ar putea exista si un happy ending.
Ar putea lega o relatie cu persoane nascute sub semnul macului, trandafirului si papacul-doamnei. In jocurile de noroc, poate miza pe: 6, 9, 15, 18, 24 si 27. Ii merge bine in zilele de luni, sambata si duminica.
Persoanele din acest semn sunt instabile. Nu se adapteaza decat situatilor noi. Dar se plictisesc repede. Se plictisesc repede de aceleasi persoane din viata lor. Rutina ii distruge. Sunt persoane care nu pot fi tinute foarte usor intr-un loc. Iata de ce nu stau mult intr-o relatie. In plus, firea libertina ii impinge sa paraseasca locuri care incep sa li se para banale, anoste. Legile nu sunt create pentru nativii acestui semn. Sunt in permanenta cautare de lucruri noi.

Trandafir
In horoscopul floral, persoanele nascute in zilele de  9, 18 si  27 le corespunde trandafirul. Aceste persoane sunt frumoase, pasionale, iubesc intens.
In horoscopul floral, trandafirul rezoneaza cu acele firi nestatornice in iubire. Sunt receptive la flirturi, la mici gesturi, dar acest gen de persoane nu stau mult alaturi de o persoana. Sunt persoane care atrag usor privirile potentialilor parteneri. Iubesc intens, le place dragostea, inregistrand multe relatii, chiar din tinerete. Pentru el conteaza cel mai mult sa ofere si sa primeasca, nu anii intr-o relatie.
In horoscopul floral, trandafirul este specific persoanelor pe care pasiunea le caracterizeaza. Trandafirul este compatibil cu macul si papacul-doamnei.
Martea, joia si vinerea sunt zilele in care trandafirului ii merge bine in afaceri si nu numai. La jocuri de noroc, poate miza pe: 9, 15, 18, 24, 27 si 30.
Aceste persoane sunt impulsive, temperamentale si pot face actiuni nefavorabile. Sunt curajoase si incapatanate, care nu cedeaza cu una cu doua. Sunt si loiale, de incredere, mai ales in relatia cu prietenii. Aceste persoane isi urmareasca in viata idealurile.

Madalina Stama

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu