Astro Citeste viitorul

Grafologia concureaza cu succes astrologia

Grafologia concureaza cu succes astrologiaStudiul scrierii de mana, desi fiind se pare la origine o ramura a astrologiei, s-a desprins de multa vreme de arta divinatiei si in prezent este o stiinta de sine statatoare, cu utilizare larga in domenii de interes precum acela al medicinei, cel juridic, cel social si altele.

Analiza scrierii de mana este o unealta foarte utila de descifrare a caracterului profund al unei persoane, fiind utila chiar si la prezicerea unor aspecte din viitorul acestei persoane, iar astrologii profesionisti nu uita sa apeleze si la grafologie de fiecare data cand au nevoie de informatie supimentara pentru a completa cu succes profilul astrologic al unui client.

Din punct de vedere structural, grafologia se bazeaza pe anumite teorii potrivita carora, la momentul scrierii unui text, suntem cu totii prezenti in grade diferite, iar acest lucru poate furniza informatii utile despre anumite parti ascunse ale caracteruui nostru. Suplimentar, si organismul participa in complexitatea sa la actul de scriere, iar acest lucru va oferi alte informatii utile, de data asta referitor la bolile cronice de care putem suferi, gradul de oboseala si altele.

Foarte multe trasaturi si particularitati ale noastre pot fi astfel descoperite la o atenta analiza grafologica, fiind supuse specialistului probe grafologice din zile diferite, care sa implice si grade de concentrare diferite ale subiectului. Analiza este deosebit de complexa deoarece si uneltele de lucru sunt numeroase si de asemenea complexe. Spre exemplu, simpla analiza a modului in care sunt trasate anumite litere poate oferi multa informatie utila, dar tinand cont ca se vorbeste despre cele minimum 26 de litere ale alfabetului latin, intelegem si ca analiza va dura ceva timp pana sa fie completa doar din acest punct de vedere.

Unele concluzii ale analizei grafologice pot si sunt apoi verificate prin alte abordari, tot de natura grafologica, dar facute cu unelte diferite, astfel putandu-se confirma sau nu evaluarile initiale. Grafologia este deci o stiinta exacta si, cu toate ca unii se indoiesc inca de validitatea metodelor sale de lucru, simpla sa utilizare in domenii foarte serioase precum cel legal sau acela a medicinei ne convinge de prestanta sa in plan academic. Astrologia, din pacate, a ramas cu mult in urma ca nivel de credibilitate, dar nimeni nu spune ca pe viitor nu se pot produce si schimbari pozitive din acest punct de vedere.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu