Astro Astrologia zodiilor

Femeia in zodia Taur, farmec irezistibil


Sunteti insasi intruchiparea femeii care starneste poftele barbatilor. Aveti un farmec irezistibil, formele dumneavoastra rotunde starnesc dorintele, iar parfumul dragostei pe care-l raspanditi in jurul dumneavoastra il poate vraji pana si cel mai insensibil dintre barbati. Tot acest arsenal de farmece este pus la bataie, mai ales ca nu sunteti genul de femeie foarte subtila. Va plac lucrurile clare si fara ocolisuri.

Ca si corespondentul dumneavoastra masculin, traiti pentru a va bucura de cele cinci simturi si sunteti in general geloasa si posesiva, caci pentru dumneavoastra este de neconceput sa ai mai multi parteneri. Cand iubiti, iubiti probabil o data pentru totdeauna, iar sentimentele fata de barbatul pe care l-ati ales sunt, zi dupa zi, mereu aceleasi. Aveti mare nevoie de afectiune si numai mangaierile tandre, momentele romantice si faptele concrete va pot face sa va simtiti pe deplin satisfacuta.

Simbolul care va reprezinta este Venus, zeita dragostei. Ca femeie, sunteti asadar indreptatita sa primiti dragoste din belsug. Prin urmare, nu va este de nici un folos sa invatati sa va bateti pentru a infrunta o lume a barbatilor. Placerea este tocmai modul dumneavoastra de viata; prin urmare, va plac restaurantele bune, spectacolele de calitate, marile concerte, mangaieri care nu se mai termina si parfumurile. Se poate spune, asadar, ca primul barbat care va intra in viata dumneavoastra va avea multe lucruri de invatat pentru a va satisface pe deplin sau veti gasi acea perla rara care va uita de sine de dragul dumneavoastra.

Simturile voastre deosebit de dezvoltate va vor ajuta sa aflati daca barbatul care sta in fata dumneavoastra are cel putin calitatile esentiale pentru a va face fericita. Trebuie sa aiba o infatisare placuta sau macar un oarecare farmec, dar nu prea mult, ca sa nu fie ravnit de alte femei; nu trebuie sa uitati ca sunteti o persoana destul de geloasa si posesiva. Daca ii sunteti devotata, economiile lui nu va vor interesa. Insa preferati, de regula, barbatii instariti.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu