Astro Citeste viitorul

Este vorba de iubire sau dependenta intre voi?

Este vorba de iubire sau dependenta intre voi?Berbec: – Aveti o relatie stabila si puternica. Sunteti o echipa si nimic nu poate distruge asta.

Taur: – Sunteti dependenti de ce ofera unul altuia. Totul se rezuma la intimitate, bani si statut social.

Gemeni: – Va potriviti ca doua picaturi de apa, sunteti facuti unul pentru celalalt. Aratati minunat impreuna.

Rac: – Tot ce vrei este persoana lui. Nu te intereseaza banii, problemele sau ce spune lumea. Atat timp cat luptati impreuna, totul va fi bine.

Leu: – Va certati continuu. De multe ori te intrebi de ce mai sunteti impreuna. Singura concluzie este ca sunteti dependenti unul de nebunia celuilalt.

Fecioara: – Ati trecut si prin greutati, si prin momente frumoase. Nici distanta, nici problemele nu v-au putut desparti.

Balanta: – Sunteti atrasi sexual unul de altul la nebunie, dar nimic mai mult de atat.

Scorpion: – Respectul pe care il aveti unul pentru celalalt va uneste extrem de mult. La voi e ceva mai mult de dragoste, este prietenie adevarata.

Sagetator: – Iti plac aventurile si iti place cum te face el sa te simti, insa totul e doar euforia de moment. Veti ajunge sa va plictisiti unul de altul.

Capricorn: – Nu iti vezi viata alaturi de nimeni in afara de el. Nici el nu-si inchipuie viitorul cu altcineva. Va simtiti cel mai bine numai atunci cand sunteti impreuna. De ce? Pentru ca ati crescut impreuna, v-ati maturizat, iar iubirea a inflorit odata cu voi.

Varsator: – Atunci cand bratele lui se incolacesc in jurul taliei tale, stii bine ca nu ai vrea sa fii in alta parte decat acolo, langa el.

Pesti: – Sunteti atat de orgoliosi incat, desi stiti ca nu va potriviti, sunteti dependenti unul de altul pentru ca ati fost atat de mult timp impreuna si v-ati obisnuit unul cu tabieturile celuilalt.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu