Astro Astrologia zodiilor

Dezastrele in astrologie


De multe ori astrologii anunta ca urmeaza sa se intample un dezastru natural, la un moment dat din viitor, dar de foarte putine ori predictiile lor sunt si luate in serios deoarece in realitate, in zilele noastre, astrologia nu este privita altfel decat ca o distractie suplimentara si nicidecum ca o stiinta sau o profesiune exacta.

In trecut totusi se tinea seama de recomandarile astrologilor profesionisti nu doar in ce priveste dezastrele naturale, dar si in multe alte privinte. E drept ca in acele vremuri posibilitatea ca un astrolog amator sa se strecoare printre elite era foarte mica, pe cand in prezent orice persoana care are acces la o audienta larga poate practica astrologia fara nici o opreliste din aceasta cauza scazand simtitor increderea oamenilor in prezicerile astrologice, care nici macar nu se confirma de cele mai multe ori.

Dezastrele naturale si prezicerea lor ar trebui sa fie treaba oamenilor de stiinta, a meteorologilor, insa si aici de prea multe ori s-au intamplat adevarate catastrofe doar pentru ca meteorologii fie au intarziat sa ofere date esentiale la timp fie au dat niste prognoze asemanatoare izbitor cu horoscopul zilnic postat alandala de tot felul de astrologi amatori. Se pare ca amatorismul si refuzul de a face mai mult decat banii pe care ii primesti pentru prestatia ta au generat aceasta stare de fapt care pare sa se repete la infinit.

Partea cea mai rea in ce priveste predictiile, astrologice sau meteorologice, este ca oamenii nu le iau serios in considerare decat daca sunt suta la suta certe, altfel preferand sa isi vada de activitatile zilnice ca si cum nu ar fi auzit nimic important si ajungand astfel in niste situatii ingrozitoare doar pentru ca nu mai exista suficient credit acordat atat predictiilor astrologilor cat si celor venite din partea asa-numitilor meteorologi de serviciu de la diverse canale de televiziune, care se prea poate sa nu aiba habar mai deloc despre ceea ce prezinta pe acolo.

Concluzia este simplu de tras, nu merita sa acordam prea multa atentie amatorilor dar cu siguranta trebuie sa ne bazam pe profesionistii verificati de-a lungul timpului printr-o constanta buna si rezultele exacte din teren. Astfel de profesionisti de gasesc din ce in ce mai greu, traim o epoca a amatorismului si a lipsei de seriozitate profesionala, dar aceia care exista merita investiti cu credit suficient pentru a nu regreta apoi faptul ca am avut informatie de prima mana la indemana si nu am folosit-o eficient ci am ales sa ignoram din obisnuinta chiar si pe cei care nu isi doresc altceva decat sa fie de folos semenilor dansilor.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu