Astro Astrologia zodiilor

Cum stam cu dragostea anul acesta?

Cum stam cu dragostea anul acesta?La inceputul lui 2011 Luna, Venus si Scorpionul se vor afla intr-o conjunctura foarte favorabila afacerilor de dragoste marcand din start acest an cu influente foarte benefice. Jupiter si Uranus vor patrona relatiile romantice, in special pe cele incepute cu ceva timp in urma.

Persoanele singure nu trebuie deloc sa dispere in 2011 pentru ca acesta este anul care le poate aduce un partener de exceptie alaturi de care sa ramana multa vreme de acum inainte. Primavara lui 2011 de fapt va si marca un moment favorabil din acest punct de vedere exact la echinoctiul de primavara cand Luna se va afla in Balanta.

In acest an va fi dragoste din belsug astfel incat aceia care au din preaplin sa poata oferi si altora mai putin norocosi din acest punct de vedere. Este un an cand se vor imparti multa afectiune si sentimente pozitive in jur, iar cei care tanjesc dupa putina omenie vor putea sa se bucure din plin de conjunctura astrala foarte favorabila.

Vara lui 2011 marcheaza in plin solstitiu o cimentare a relatiilor romantice, chiar si cele demarate mai recent putand acum sa primeasca un plus de stabilitate. Neptun si Venus condimenteaza totul cu putina senzualitate si apropiere afectiva, iar Marte vine sa sporeasca dorinta si pasiunea.

Spre toamna lucrurile se vor mai calma putin, insa Venus in conjunctie cu Saturn si Soarele marcheaza de asemenea stabilitate si succes in toate relatiile de dragoste. Venus isi va continua mersul sau de seducatoare catre Uranus astfel incat incepand cu solstitiul de iarna si pana la finalul sarbatorilor dragostea la prima vedere este foarte probabila, iar petrecerile reusite asigurate.

Cu adevarat un an al romantismului si al pasiunii, 2011 poate aduce multe surprize placute celor care nu se afla inca intr-o relatie, iar pentru cei deja implicati va fi un an favorabil stabilitatii si cresterii relatiei amoroase. Acum se vor pune bazele multor legaturi pe termen lung, iar viitorul nu pare sa ascunda nici o amenintare pentru succesul garantat al acestor relatii.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu