Astro Astrologia zodiilor

Cum se pot ajuta zodiile intre ele?


Astrologie - Cum se pot ajuta zodiile intre ele

Fiecare semn al zodiacului contine si o latura interactiva, de relationare cu toate celelalte zodii si astfel este posibil sa stim de fiecare data cum ne pot ajuta cunostintele noastre, doar apeland la semnul zodiacal in care au fost acestia nascuti:

1. Berbecul este guvernat de planeta Mercur si ii poate ajuta pe toti ceilalti, oferindu-le idei si sfaturi utile. Planeta Mercur este astrul ratiunii si al comunicarii.

2. Taurul este guvernat de planeta Vulcan, care exprima iluminarea si cresterea prin schimbare. Poate ajuta celelalte zodii sa se desprinda mai usor de dorinte si legaturi mai vechi.

3. Gemenii sunt guvernati de planeta Venus, care exprima dragostea constienta si transformarea cunoasterii in intelepciune. De aceea Gemenii ne pot ajuta sa deprindem mai in profunzime dinamica relatiilor interumane si sa distingem mai clar binele de rau.

4. Racul este guvernat de Neptun, care exprima dragostea neconditionata si iertarea. Racul poate ajuta celelalte zodii sa puna bazele propriului univers spiritual si sa fie mai atenti cu cei din jurul lor.

5. Leul este guvernat de planeta Soare, care exprima constiinta de sine si personalitatea definita pe de-a intregul. Leii ne pot ajuta sa fim mai deschisi catre divinitate si catre ceilalti, sa fim mai creativi, mai siguri pe noi, in general mai stapani e propriul destin.

6. Feciora este guvernata de Luna, o planeta a maternitatii, si de aceea ne invata sa ii servim cu placere pe ceilalti si sa vindecam mai usor suferintele lor.

7. Balanta este guvernata de planeta Uranus, care trimite la dragostea ideala, la planul intuitiv si la dorinta de a imbunatati conditia umana. Balantele pot ajuta la crearea unei bune armonii intre contrarii si la identificarea cailor de compromis pe deplin functionale.

8. Scorpionul este guvernat de Marte si reprezinta lupta dintre suflet si personalitatea structurata. Scorpionul ne poate ajuta sa alungam confuzia din anumite zone ale spiritului nostru, sa aducem clarificarile necesare acolo unde se impun.

9. Sagetatorul este guvernat de Pamant si reprezinta planul fizic al existentei, putand sa ne ajute sa ne transformam conditia umana prin revelatie si adevar.

10. Capricornul este guvernat de Saturn, o planeta care exprima sansa de a te autodepasi trecand prin momente de criza si suferinta. Capricornul ii ajuta pe ceilalti sa isi gaseasca adevarata vocatie spirituala si sa isi clarifice mai bine obiectivele.

11. Varsatorul este guvernat de Jupiter, planeta cunoasterii intuitive si a dragostei platonice, si ne ajuta sa ii servim pe ceilalti prin devotament si renuntarea la propriul sine in favoarea celorlalti.

12. Pestii sunt guvernati de Pluto, planeta care neutralizeaza negativismul si izolarea, si de aceea ne pot ajuta sa invatam cum sa sacrificam propriul sine pentru ceilalti din pura compasiune.

foto Northfoto

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu