Astro Astrologia zodiilor

Cum poti ghici semnul astral al unei persoane?


Astrologie - Semne zodiacale

Este posibil de multe ori sa intuim semnul zodiacal al unei noi cunostinte doar prin simpla intelegere a trasaturilor sale predominante de personalitate si confruntarea lor cu setul de trasaturi caracteristice fiecarei zodii. Sigur ca este, mai intai de orice, necesar sa cunoastem in mare cateva detalii de natura astrologica, dar acestea nu sunt nici atat de multe si nici prea greu de retinut ca sa ne opreasca din drumul nostru.

Primul pas pe care il avem de facut in stabilirea semnului zodiacal al unei persoane mai putin cunoscute este sa urmarim cu atentie comportamentul sau si sa incercam sa sintetizam cateva caracteristici dominante ale personalitatii sale:

Capricornii, de exemplu, vor fi usor de recunoscut daca afiseaza urmatoarele trasaturi de personalitate: retinere, incapatanare chiar, sinceritate si deschidere in comunicare, o doza usoara de grosolanie sau chiar nepasare.

Varsatorii sunt foarte usor de recunoscut deoarece sunt mai degraba visatori, mereu in cautarea unor aventuri nemaipomenite, indragostiti de muzica, creativi, foarte sociabili si cautand mereu sa isi schimbe pozitia.

Pestii sunt destul de tacuti in societate, cel putin in prima faza, nu prea dau atentie la ce se intampla in jurul lor, sunt interesati de latura artistica si te pot surprinde placut, dar in moduri destul de ciudate.

Berbecul este si el usor de recunoscut prin lipsa sa de rabdare, semne de violenta afisate exterior, stralucirea in conversatie, temperamentul emotiv si dorinta de a domina pe ceilalti.

Taurul este la fel de incapatanat ca si Capricornul, poate parea nesimtit sau gros de obraz, are replici taioase cand te astepti mai putin, dar este si o persoana in care poti avea incredere si de asemenea destul de afectiv in public.

Gemenii sunt afectuosi in public, se supara usor si tin la suparare, sunt persoane care de obicei afiseaza o masca in public, foarte politicosi, chiar gratiosi, dar si indecisi si capriciosi.

Racul se mentine de obicei in zona unde se simte mai confortabil, nu se angajeaza cu oricine in discutii si nici nu prefera sa fie deranjat sau amenintat in vreun fel deoarece va reactiona destul de urat. Prefera de obicei bucataria deoarece acolo se simt mai in siguranta si pot manca ce e mai bun.

Leul este indraznet, dar si incapatanat, afiseaza determinare, pare greu de imblanzit, invioreaza repede atmosfera si discuta despre orice la nesfarsit.

Fecioara este mereu gata de vorba si discuta cu placere despre orice, ofera multe amanunte despre ceea ce ar putea interesa audienta si ii place sa fie in centrul atentiei prin tot ceea are de spus.

Balanta afiseaza o prezenta echilibrata, calmeaza de obicei spiritele atunci cand se incing, dar ii si place sa inventeze povesti de tot felul, nu este deloc sigura pe ceea ce spune, se concentreaza cu greu insa te si pot intui ca persoana foarte usor.

Scorpionul are un caracter foarte schimbator si va incerca de obicei sa isi tina sub control comportamentul, dar se va manifesta des impotriva autoritatii, va discuta cu pasiune si va incerca sa ii domine pe ceilalti.

Sagetatorul nu prea are rabdare sa stea mult timp in acelasi loc si este mereu curios sa exploreze imprejurimile. Daca este ceva interesant de aflat va va oferi maxima atentie si de asemenea se va dovedi interesat si de compania copiilor. Poate organiza usor o petrecere sau orice altceva.

Dupa ce se descopera unele trasaturi de caracter de tipul celor listate mai sus puteti incerca sa incadrati noile duneavoastra cunostinte la una dintre zodiile cunoscute, iar pentru a va confirma adevarul va fi nevoie sa ii si intrebati in mod direct carei zodii ii apartin cu adevarat. Daca v-ati facut temele cu atentie atunci puteti avea bucuria de a vi se confirma justetea ipotezelor dumneavoastra si sa aveti astfel mai multa siguranta pe viitor.

Sigur ca nu este atat de usor cum pare la prima vedere si exista mult mai multe de spus in privinta fiecarei zodii, dar cu timpul si acumularea de experienta in domeniul astrologiei veti vedea ca totul este posibil, inclusiv sa descoperiti si alte aspecte astrologice ale unei persoane, nu doar semnul sau zodiacal.

foto © Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu