Astro Astrologia zodiilor

Cheia succesului in functie de zodia ta


Berbec: atat timp cand iti mentii “optimismul” vei depasi cu usurinta orice obstacol.

Leu: fii “generos” cu persoanele ce iti sunt alaturi atat in momentele grele cat si cele bune, acestia te vor ajuta sa depasesti momente de rascruce din viata ta.

Sagetator: “increderea” in propriile fortele va fi ca un scut invizibil ce te va proteja in fata slabiciunilor.

Rac: fii "perseverent" in tot ceea ce faci, cu cat vei munci mai mult pentru a obtine un lucru cu atat avantajele vor fi mai mari si riscurile de a pierde mai putine.

Varsator: iti este mult mai usor sa lupti atunci cand stii ca vei avea cu cine sa imparti succesul tau, de aceea "iubirea" este cheia ce te va determina sa obtii si dai ce-i mai bun din tine.

Scorpion: "comunicarea", te pricepi foarte bine la cuvinte, prin intermediul lor vei reusi sa convingi persoanele-cheie care iti vor deschide usi importante pentru obtinerea succesului tau.

Capricorn : "familia" este sursa ta de energie, este izvor din care tu bei pentru a-ti putea aduna toate fortele, nucleul ce te iubeste neconditionat.

Pesti: trebuie sa pui mai mult accent pe "initiativa", nu trebuie sa iti fie frica sa risti, sa profiti de orice sansa ce iti apare in cale, tine bine minte cele mai importante ocazii in viata nu vin in calea ta de doua ori.

Gemeni: este foarte important sa iti pastrezi "corectitudinea", nu este necesar sa calci alte persoane in picioare pentru a-ti indeplini visele.

Taur: esti deja o persoana sociabila, lucru ce te ajuta sa iti faci "relatii", intotdeauna lasa loc de buna ziua, nu te certa din orice motiv banal pentru ca niciodata nu se stie cand vei avea nevoie de ajutorul acelei persoane.

Balanta: o buna "organizare" te va ajuta sa clarifici punctele esentiale ce trebuie duse la indeplinire, intr-un haos cu greu iti gasesti calea, insa cand totul este pus la punct mai usor descoperi ce trebuie sa faci pentru a-ti indeplini scopul.

Fecioara: "ambitia", nu te da batut cu usurinta, lupta pentru ceea ce iti doresti, faptul ca ai pierdut o lupta nu inseamna ca ai pierdut si razboiul.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu