Astro Astrologia zodiilor

Ce tip de atitudine ai?

Berbec: Dur si direct atunci cand situatia o cere, cuvintele iti pot fi foarte taioase. Nu tii cont in cine dai si cat de tare lovesti.

Taur: Este destul de teritorial in ceea ce priveste opiniile sale. Nu lasa pe nimeni sa se impuna ori sa intervina in hotararile luate.

Gemeni: Acum poate rade cu tine si glumi pe orice tema, iar in urmatorul moment sa fie extrem de serios cu ceea ce spune si ce vrea.

Rac: In ciuda dificultatilor si obstacolelor, intotdeauna poate gasi o solutie care sa multumeasca pe toata lumea.

Leu: Consideri ca, inainte sa reactionezi, trebuie sa asculti foarte bine ceea ce au de spus cei din jur. Astfel tragi concluzia corecta.

Fecioara: Va fi sincer atunci cand isi va oferi parerea si va incerca sa dea cel mai bun sfat posibil, indiferent de dorintele sale.

Balanta: Inainte de toate se afla el si nevoile lui, apoi nevoile altora. Este egoist si nu ascunde acest lucru.

Scorpion: Nu va fi tolerant nici o clipa cu cei care ii tradeaza increderea, pentru ca are asteptari de la persoanele pe care le-a lasat sa-i intre in viata.

Sagetator: Poate deveni foarte artagos atunci cand punctul sau de vedere nu e aprobat de cei din jur.

Capricorn: Este deschis la minte si intelege foarte multe lucruri. Este rabdator, dar niciodata nu va trece peste o tradare.

Varsator: Odata ce nu mai considera ca faci parte din cercul lor de prieteni, inseamna ca nu mai existi.

Pesti: Nu iti este frica sa-ti expui punctul de vedere, chiar daca asta inseamna sa nu tii cont de sentimentele celor din jur.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu