Astro Astrologia zodiilor

Ce crezi despre dragoste?

Berbec: – Dragostea este ca un razboi. Poate incepe foarte usor, cu doar cateva actiuni potrivite si cuvinte bine plasate, dar sfarsitul poate fi dureros.

Ce crezi despre dragoste?Taur: – Consideri ca baza cea mai importanta a unei povesti de dragoste este prietenia. Fara ea, relatia e ca un castel de nisip.

Gemeni: – Dragostea este cel mai pur sentiment pe care oamenii au sansa sa-l traiasca.

Rac: – Iti este frica de iubire si de durerea pe care o poate aduce. Trebuie, insa, sa ai in vedere si faptul ca vindeca ranile trecutului.

Leu: – Esti sceptica in ceea ce priveste dragostea ca in "basme" sau "filme", dar nimic nu este imposibil. Risca si deschide-ti inima!

Fecioara: – Mereu in iubire cineva ofera mai mult, iar altcineva mai putin. Doar cand gasesti un echilibru intre cele doua, poti sa te consideri cu adevarat fericit.

Balanta: – Crezi ca iubirea iti ofera confort si dorinta, dar, in acelasi timp, iti ingradeste libertatea dupa care tanjesti.

Scorpion: – Pentru tine, a iubi inseamna a accepta o persoana asa cum este ea. Daca iti doresti sa o schimbi, inseamna ca nu o indragesti cu adevarat.

Sagetator: – In dragoste trebuie sa inveti sa lasi de la tine, sa oferi, sa ai rabdare, sa-ti readuci aminte ca o relatie e formata din doua persoane.

Capricorn: – Dragostea infloreste atunci cand aveti pasiuni si dorinte comune si priviti amandoi in aceeasi directie.

Varsator: – Stii ca iubesti cu adevarat in clipa in care realizezi ca ai face absolut orice pentru a vedea zambind persoana de alaturi.

Pesti: – Sa fii iubit e minunat. E ca si cum cineva iti ofera o putere nemaipomenita, care te face invincibila. Sa iubesti la randul tau pe cineva inseamna sa ai curaj.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu