Astro Astrologia zodiilor

Ce ascunde zodia Varsator: Rafinament si obiectivitate


Horoscop - Caracteristicile celor din zodia Varsator

Cand simt ca au pierdut lupta si ca nu se mai merita efortul, vor merge inainte chiar daca ii va durea inima, vor renunta la totul pentru binele lor. Pentru ca, fara stabilitate emotionala, ei nu pot functiona, nu se pot concentra pe ce au de facut si simt ca se invart in cerc iar si iar, si vor face asta pana in momentul cand isi fac curajul si vor alege sa sufere in liniste insa sa mearga inainte pentru ca nu se poate trai din amintiri si suferinta.

Cand se indragostesc o fac cu tot trupul si toata fiinta lor, de aceea le este si foarte greu sa renunte, si se agata de orice gest, de orice cuvant sau amintire cu speranta ca totul se va schimba. Dar cand realizeaza ca speranta este o iluzie atunci vor deveni obiectivi, vor lasa sentimentele de o parte chiar de doare si vor deveni reci, nu vor mai acorda nici o atentie persoanei respective pentru ca pentru a se putea vindeca va trebui sa renunte la tot ce le aduce aminte de ea … asa ca iese din discutie orice prietenie cu fostul partener.

Pe plan profesional pot sa obtina tot ce isi doresc, trebuie sa fie ambitiosi si sa aiba grija ce prieteni isi fac deoarece unii il vor trage in jos, in timp ce altii ii vor propulsa in sus. Mereu cauta sa evolueze, sa creasca, sa invete cat mai mult, nu se ascund de munca, nu le este frica sa invete si sa cunoasca.

Sunt persoane extrem de curajoase, in momentele cele mai dificile ei sunt cei ce vor reactiona repede fara sa se gandeasca ci bazandu-se doar pe instinct. Adora sporturile si chiar daca nativele acestei zodii poarta tocuri inalte, este nevoie doar sa fie provocate … le place competitia.

Sunt rafinate, stiu cum sa vorbeasca si cum sa isi exprime nevoile, dorintele fara sa para sufocante, stiu cum sa se imbrace pentru a parea extrem de feminine, stiu sa poarte un trening normal si sa para extrem de sexy. Ajuta prietenii si chiar dusmanii daca situatia o cere, pot trece peste suparari atunci cand este vorba de a ajuta o anumita persoana. Nu se ascund dupa deget, te vor ajuta chiar daca tu poate la un moment dat le-ai intors spatele.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu