Astro Astrologia zodiilor

Cat poti fi de agresiva?

Cat poti fi de agresiva?

Berbec:– Se enerveaza destul de repede, dar se si supara atat de tare, incat poate lua hotararea de a nu mai vorbi cu o anumita persoana ani de zile, fara sa regrete, indiferent despre ce persoana e vorba.
 
Taur:– Femeia din zodia Taur nu va fugi niciodata de un conflict. Daca se simte incoltita sau chiar neindreptatita, poate fi foarte agresiva verbal si nu se va lasa pana nu te va pune la punct.
 
Gemeni:– Evita conflictul, dar niciodata nu uita. Mereu vor cauta sa se razbune cand te astepti mai putin intrucat, din punctul lor de vedere, au dreptate.
 
Rac: – Sunt adeptele ideii ca faptele bune vor aduce tot bine inapoi, asa ca nu se arunca in certuri banale sau penibile. Mai mult, chiar de este vorba de o cearta serioasa, prefera sa trateze totul cu indiferenta.
 
Leu:– Orgolioase din fire, le place sa fie cele mai frumoase si adorate. Atat timp cat parerile celor din jur nu corespund cu ale lor, nu accepta pe nimeni prin preajma.
 
Fecioara:– Le place sa manipuleze cu diplomatie si subtil. In ochii tai va parea un ingeras, dar e o diavolita capabila de orice.
 
Balanta: – Considera o pierdere de timp sa urasti pe cineva si trec repede peste certuri, fara sa puna suflet. Ele se iubesc mult prea mult pe sine pentru a mai avea timp si de altceva.
 
Scorpion:– Ameninta, dar nu pun in practica nimic. Se enerveaza pe moment foarte tare, insa nu actioneaza sub nici un fel.
 
Sagetator:– Aprige la manie, vor spune tot ce le sta pe limba, chiar vor rascoli prin tot trecutul tau pentru a te face sa ingenunchezi, chiar daca tu nu ai gresit cu nimic.
 
Capricorn:– Stiu sa lupte fara sa para catusi de putin tensionate sau stresate de situatie. Cu un zambet pe buze, considera ca reusesc mult mai multe.
 
Varsator:– Atat timp cat se simt respectate, nu vor ignora micile rautati. Cand insa observa ca sunt neglijate, vor starni o tornada.
 
Pesti:– Mocnesc foarte mult, nu vor face o scena, nu vor spune nimic, ci vor intoarce spatele si vor pleca, lasand in urma doar indiferenta.
 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu